Ηράκλειο: Στο Βενιζέλειο ο Νίκος Ανδρουλάκης – Το απόγευμα η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για το ΕΣΥ
Ηράκλειο: Στο Βενιζέλειο ο Νίκος Ανδρουλάκης – Το απόγευμα η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για το ΕΣΥ

Ηράκλειο: Στο Βενιζέλειο ο Νίκος Ανδρουλάκης – Το απόγευμα η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για το ΕΣΥ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

To Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου επισκέπτεται σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στην έναρξη της επίσκεψής του στο Ηράκλειο με αφορμή την θεματική εκδήλωση του κόμματος για την Υγεία που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, στις 11 το πρωί ο Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθεί στο ιστορικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου αρχικά θα συναντήσει την προσωρινή διοίκηση και τους διευθυντές των τμημάτων του νοσοκομείου. Στη συνέχεια, στις 12, στο αμφιθέατρο του Βενιζελείου θα έχει συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων και τους εκπροσώπους των γιατρών.

Το απόγευμα ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μιλήσει στην θεματική εκδήλωση για την Υγεία με τίτλο «Μαζί για το Ε.Σ.Υ.»,  η οποία θα γίνει  στις 6.30 το απόγευμα, στον κινηματογράφο Αστόρια.

Εισηγητές στη θεματική εκδήλωση θα είναι οι:

– Άγις Τσουρός, “Η στρατηγική για ένα σύγχρονο ΕΣΥ”, Πρώην Διευθυντής Πολιτικής και Διακυβέρνησης για την Υγεία και την Ευεξία Ευρωπαϊκού Γραφείου Π.Ο.Υ., Επισκέπτης Καθηγητής Imperial College London – Επίτιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Durham.

– Νίκος Τσακουντάκης, “Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και Πρόληψη”, Γενικός Οικογενειακός Γιατρός, Δ/ντής ΕΣΥ, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, Μέλος Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.

 Νίκος Ανδρουλάκης, “Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας – Ισχυρά Νοσοκομεία”, Παθολόγος-Ογκολόγος, Συντονιστής Δ/ντής ΕΣΥ Ογκολογικού Τμήματος Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

 Κατερίνα Κουτσογιάννη, “Тα προβλήματα του ΕΣΥ από την σκοπιά των ασθενών”, Αντιπρόεδρος Ένωσης Ασθενών Ελλάδος.

Νωρίτερα, σήμερα, στη 1.30 μετά το μεσημέρι, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με τους βουλευτές Ηρακλείου Ελένη Βατσινά και Φραγκίσκο Παρασύρη, τον υπεύθυνο ΚΤΕ Υγείας βουλευτή Ιωαννίνων Γιάννη Τσίμαρη, τον υπεύθυνο του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Μπουλμπασάκο και τον γραμματέα της Ν.Ε. Ηρακλείου Λάμπρο Αντωνόπουλο, θα έχουν συνάντηση με στελέχη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Αλικαρνασσό.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του κ. Ανδρουλάκη με επίκεντρο την Υγεία πραγματοποιείται μία ημέρα πριν από το παγκρήτιο συλλαλητήριο που προγραμματίζεται για τις 11 το πρωί της Πέμπτης, στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία και η πρωτοβάθμιες δομές στο νησί.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή ertnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις