Ένας τραυματίας σε καραμπόλα τριών οχημάτων (pics)
Ένας τραυματίας σε καραμπόλα τριών οχημάτων (pics)

Ένας τραυματίας σε καραμπόλα τριών οχημάτων (pics)

Το ατύχημα έγινε όταν ένα μικρό φορτηγό του δήμου συγκρούστηκε με προπορευόμενο ΙΧ και πίσω του «καρφώθηκε» το τρίτο αυτοκίνητο

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Τροχαίο ατύχημα με καραμπόλα τριών οχημάτων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα ένας άντρας να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9:00 στη συμβολή των οδών Γούναρη με Τσιμισκή, όταν ένα μικρό φορτηγό του Δήμου Θεσσαλονίκης συγκρούστηκε με προπορευόμενο Ι.Χ. και από πίσω του «καρφώθηκε» το τρίτο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Τροχαία Υπηρεσία και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου που είχε τραυματιστεί, μέχρι να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο. Μάλιστα, οι διασώστες χρειάστηκε να καταβάλουν προσπάθειες για να βγάλουν τον οδηγό από το όχημα και να τον βάλουν στο φορείο και στη συνέχεια στο ασθενοφόρο.

thessaloniki_trakarisma__2_

Από τη σύγκρουση σημειώθηκαν υλικές ζημιές στα δύο ΙΧ, αλλά και στο φορτηγάκι του δήμου Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονται επί τόπου και ρυθμίζουν την κυκλοφορία ενώ η κίνηση των οχημάτων στην οδό Τσιμισκή, από το ύψος της Παύλου Μελά έως το ύψος της ΧΑΝΘ, γίνεται με χαμηλές ταχύτητες.

thessaloniki_trakarisma__3_
thessaloniki_trakarisma__4_
thessaloniki_trakarisma__1_
thessaloniki_trakarisma_arthro
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις