Συνάντηση Ανδρουλάκη και Αγγελούδη στη Θεσσαλονίκη – Οι ευχές και το δώρο
Συνάντηση Ανδρουλάκη και Αγγελούδη στη Θεσσαλονίκη – Οι ευχές και το δώρο

Συνάντηση Ανδρουλάκη και Αγγελούδη στη Θεσσαλονίκη – Οι ευχές και το δώρο

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο τους συναντώνται μετά την εκλογή του Στέλιου Αγγελούδη στον δήμο Θεσσαλονίκης

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη συναντήθηκε το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος από χθες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου παρέστη στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Φιλόθεου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που βρίσκεται επί της οδού Αγγελάκη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον κ. Ανδρουλάκη να εύχεται καλή θητεία αλλά και χρόνια πολλά στον Στέλιο Αγγελούδη, καθώς σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή αλλά και τα γενέθλιά του.

Με την ευκαιρία αυτή μάλιστα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά το ίδιο μέσο, δώρισε στον κ. Αγγελούδη το βιβλίο του Μαρκ Μαζάουερ «Θεσσαλονίκη, Πόλη των Φαντασμάτων», που αποτελεί μια εξαιρετική περιπλάνηση στην ιστορία και αποδεικνύει, σύμφωνα με τις κριτικές, τι είναι αυτό που κάνει τη Θεσσαλονίκη μια τόσο μοναδική πόλη.

Οι δύο άντρες είχαν διάλογο για θέματα του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και ευρύτερα της πόλης. Εξάλλου ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτός από πρόεδρος του κόμματος, είναι και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο τους συναντώνται μετά την εκλογή του Στέλιου Αγγελούδη στον δήμο Θεσσαλονίκης, τα ηνία του οποίου αναλαμβάνει επισήμως από την 1η Ιανουαρίου.

in.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις