«Άγγιξε» την ανατροπή όμως δεν κέρδισε ούτε σήμερα ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό κόντρα στον Βόλο των δέκα παικτών για την ανατροπή, ισοφάρισε, πέτυχε δεύτερο γκολ το οποίο ακυρώθηκε, όπως και ακόμα δύο και το 1-1 έμεινε έως το φινάλε με την ομάδα του Ηρακλείου να αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Μετά από τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Βόλο στο «Γεντί Κουλέ» για την 12η αγωνιστική της Super League 1.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι δείχνοντας ότι ήθελε να σκοράρει νωρίς. Στο 23’ η πίεση του ΟΦΗ απέδωσε καρπούς, με τον Νίκο Μαρινάκη να σκοράρει όμως το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ μετά από έλεγχο του VAR. Ο ΟΦΗ σκόραρε και στο 33’ με τον Ντίκο, μετά από φάση διαρκείας, όμως ο Ανδριανός τελικά ακύρωσε και αυτό το γκολ ως οφσάιντ.

Στο 42’ ο Βόλος άνοιξε το σκορ στην πρώτη πολύ καλή στιγμή του στο παιχνίδι, με τον Κόμπα να κάνει το 1-0. Και το γκολ του Βόλου ακυρώθηκε αρχικά, όμως μετά από έλεγχο που έγινε από το VAR, το 0-1 έγινε… επίσημο. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 45’ και λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, με τον Γκαρσία να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΟΦΗ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ακόμα πιο αποφασισμένος για να πάρει τη νίκη, έχοντας και ως δεδομένο ότι ο Βόλος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες καθώς ήταν συνεχώς στα «καρέ» του Βόλου και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση με το τρομερό γκολ του Τοράρινσον στο 60’, ο οποίος με έναν κεραυνό από μακριά έκανε το 1-1.

«Άγγιξε» την ανατροπή όμως δεν κέρδισε ούτε σήμερα ο ΟΦΗ!

SUPER LEAGUE / ΟΦΗ – ΒΟΛΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τα τελευταία λεπτά ήταν ένας επιθετικός… μονόλογος του ΟΦΗ, που είχε κλείσει τον Βόλο στα καρέ του θέλοντας να πετύχει το γκολ της νίκης. Η συνεχής πίεση έφερε και το γκολ της ανατροπής, με τον Μεγιάδο να σκοράρει στο 90’ με ένα δυνατό σουτ στην κίνηση, όμως για μία ακόμα φορά, το VAR είχε… άλλη άποψη και ακόμα ένα τέρμα δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.

Στις καθυστερήσεις που είχαν απομείνει μετά το ακυρωθέν γκολ του Μεγιάδο, ο ΟΦΗ έψαξε εναγωνίως το 2-1, με συνεχόμενες τελικές, όμως αυτό δεν ήρθε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα