Ξυλοκόπησαν γονέα έξω από σχολείο μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών
Ξυλοκόπησαν γονέα έξω από σχολείο μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών

Ξυλοκόπησαν γονέα έξω από σχολείο μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Άγρια επίθεση δέχτηκε ένα γονέας, αφότου άφησε το παιδί του στο σχολείο, από άλλους γονείς στην Καλαμάτα.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 8 το πρωί, δύο άνδρες άνοιξαν την πόρτα ενός σταματημένου σε φανάρι αυτοκινήτου, στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Ακρίτα και ξυλοκόπησαν έναν γονέα που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αφήσει το παιδί του έξω από το σχολείο.

Αιμόφυρτος βρήκε καταφύγιο στο προαύλιο του σχολείου

Ο τραυματισμένος γονέας βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει για να αποφύγει την επίθεση βρίσκοντας τελικά καταφύγιο μέσα στο προαύλιο του σχολείου, όντας αιμόφυρτος. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ένας εκ των ανδρών που του επιτέθηκαν, σε έξαλλη κατάσταση επιχείρησε να τον ακολουθήσει μέσα στο σχολείο, ωστόσο τον συγκράτησαν άλλοι γονείς και συνέχισε να απειλεί το θύμα φωνάζοντας έξω από τα κάγκελα του σχολείου.

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο το θύμα – Αναμένεται να καταθέσει μήνυση

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία αλλά όταν έφτασε οι δυο δράστες της επίθεσης είχαν εξαφανιστεί ενώ ο τραυματισμένος γονέας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και παραμένει για νοσηλεία.  Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται μέσα στην ημέρα να καταθέσει μέσω του δικηγόρου του, μήνυση σε βάρος των ατόμων που τον ξυλοκόπησαν.

Όπως έγινε γνωστό, ο ένας εκ των δυο ανδρών που του επιτέθηκαν είναι επίσης γονέας μαθητή του 7ου δημοτικού σχολείου Καλαμάτας. Την περασμένη Παρασκευή, δράστης και θύμα είχαν συζήτηση έξω από το σχολείο σε ήπιο κλίμα.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν εξέδωσε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, που καταδίκασε το περιστατικό.

«Δηλώνουμε συγκλονισμένοι από το σημερινό περιστατικό βίας μεταξύ γονέων έξω από το σχολείο μας. Είναι ανεπίτρεπτο το γεγονός που συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών μας. Γροθιές, απειλές και βωμολοχίες δεν χωρούν στο χώρο του σχολείου. Περισσότερο σε ζούγκλα προσομοιάζουν παρά σε οργανωμένη κοινωνία. […] Την ίδια στιγμή που πασχίζουμε να διδάξουμε στα παιδιά μας την πραότητα και την αντίθεσή μας στη βία, το σημερινό γεγονός δίνει το χειρότερο παράδειγμα στα μάτια τους», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του.

Ξυλοκόπησαν γονέα έξω από σχολείο μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών

in.gr

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις