Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 38,1% η ΝΔ, πέρασε δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 16%
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 38,1% η ΝΔ, πέρασε δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 16%

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 38,1% η ΝΔ, πέρασε δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 16%

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Δημοσκόπηση που καταγράφει με ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό διενήργησε η Opinion Pol, καθώς η ΝΔ παραμένει πρώτη αδιαφιλονίκητα, αλλά το ΠΑΣΟΚ πέρασε τον ΣΥΡΙΖΑ και βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση.

Πρόκειται για το πολιτικό βαρόμετρο που παρουσιάστηκε από τον δ/νων σύμβουλο της Opinion Pol Ζαχαρία Ζούπη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action24 με τον Βασίλη Τσεκούρα.

Είναι η πρώτη πανελλαδική έρευνα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ και την θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Το 50% των ερωτηθέντων που είναι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι το κόμμα θα συνεχίσει να χάνει δυνάμεις, ενώ το 39% εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μπει σε ανοδική τροχιά με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Επίσης, η ακρίβεια είναι το πρόβλημα που απασχολεί το 61,1% των ερωτηθέντων, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν η οικονομία/ ανάπτυξη (38,4%) και η ανεργία (16,7%).

Τέλος, στην εκτίμηση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ πέρασε στη δεύτερη θέση. Πιο συγκεκριμένα, τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά: Νέα Δημοκρατία 38,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,7%, ΠΑΣΟΚ 16%, ΚΚΕ 10,6%, Ελληνική Λύση 5,9%, Σπαρτιάτες 3%, Πλεύση Ελευθερίας 2,5%, Νίκη 3,9%, ΜέΡΑ25 2,4%.

dccc

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις