Α1 ΕΠΣΗ: Πήρε το ντέρμπι ο Ηρόδοτος στο Μαρτινέγκο - Εξάρα του ΑΟΤ στην ΑΕΚ
Α1 ΕΠΣΗ: Πήρε το ντέρμπι ο Ηρόδοτος στο Μαρτινέγκο - Εξάρα του ΑΟΤ στην ΑΕΚ

Α1 ΕΠΣΗ: Πήρε το ντέρμπι ο Ηρόδοτος στο Μαρτινέγκο – Εξάρα του ΑΟΤ στην ΑΕΚ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Ακάθεκτοι συνεχίζουν Ηρόδοτος και ΑΟ Τυμπακίου στη διεκδίκηση του τίτλου, με τις δύο ομάδες να κερδίζουν Εργοτέλη και ΑΟΤ αντίστοιχα, μη έχοντας απώλειες βαθμών.

Ο πρωτοπόρος Ηρόδοτος, επικράτησε 0-3 του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο, πανηγυρίζοντας την 8η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο ΑΟΤ επικράτησε 6-2 της ΑΕΚ, έχοντας επτά νίκες σε επτά αναμετρήσεις. Ακολουθεί το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Μοχό την ερχόμενη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Στις νίκες επέστρεψε η Τύλισος, που «ξέσπασε» απέναντι στον Ποσειδώνα, επικρατώντας με το επιβλητικό 5-0. Χωρίς σκορ και νικητή το Ρούβας-Δαμάστα (0-0).

Στα ματς του Σαββάτου, εμφατική επιστροφή στις νίκες και άμεση αντίδραση από τον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 0-5 της Μινωικής στο Πανεπιστήμιο, ενώ ο Ρούβας επικράτησε εύκολο των Μοιρών με 4-0 και σταθεροποιήθηκε στην τρίτη θέση του πίνακα.

Η Χερσόνησος επικράτησε του Ανθεστίων με 2-1 και ανέβηκε στην 7η θέση, ενώ ο ΠΑΝΟΜ με δύο πέναλτι, επικράτησε με 3-0 του Μοχού στο τοπικό ντέρμπι και ανέβηκε στην πρώτη δεκάδα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις