Τερίνα με μήλα Ζαγοράς Πηλίου (vid)
Για την καραμέλα
150 γρ ζάχαρη
για την τερίνα:
2 κιλά μήλα ζαγοράς
150 γρ ζάχαρη
1/2 κγ αλάτι
1 κσ κορν φλάουρ
για την κρέμα:
200 γρ λευκή κουβερτούρα
100 μλ γάλα
1/4 κγ κανέλα
ξύσπα από 1 λεμόνι
Για την καραμέλα
150 γρ ζάχαρη
για την τερίνα:
2 κιλά μήλα ζαγοράς
150 γρ ζάχαρη
1/2 κγ αλάτι
1 κσ κορν φλάουρ
για την κρέμα:
200 γρ λευκή κουβερτούρα
100 μλ γάλα
1/4 κγ κανέλα
ξύσπα από 1 λεμόνι
Δημοφιλή Άρθρα
Δημοφιλή Άρθρα