Τερίνα με μήλα Ζαγοράς Πηλίου (vid)
Τερίνα με μήλα Ζαγοράς Πηλίου (vid)

Τερίνα με μήλα Ζαγοράς Πηλίου (vid)

Για την καραμέλα

150 γρ ζάχαρη

για την τερίνα:
2 κιλά μήλα ζαγοράς
150 γρ ζάχαρη
1/2 κγ αλάτι
1 κσ κορν φλάουρ

για την κρέμα:
200 γρ λευκή κουβερτούρα
100 μλ γάλα
1/4 κγ κανέλα
ξύσπα από 1 λεμόνι

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Μαγειρική - Τελευταία Νέα
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 300×185