Α1 ΕΠΣΗ: Νικητής ο ΑΟΤ στο Μεσαρίτικο ντέρμπι - Νίκες για ΑΕΚ, Δαμάστα, Ρούβα και Μοχό
Α1 ΕΠΣΗ: Νικητής ο ΑΟΤ στο Μεσαρίτικο ντέρμπι - Νίκες για ΑΕΚ, Δαμάστα, Ρούβα και Μοχό

Α1 ΕΠΣΗ: Νικητής ο ΑΟΤ στο Μεσαρίτικο ντέρμπι – Νίκες για ΑΕΚ, Δαμάστα, Ρούβα και Μοχό

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ο ΑΟ Τυμπακίου «ζορίστηκε» στο Μεσαρίτικο ντέρμπι με τις Μοίρες, όμως τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-2) και να συνεχίσει έχοντας το απόλυτο. Σπουδαίες νίκες πανηγύρισαν ακόμη Μοχός, Ρούβας, ΑΕΚ και Δαμάστα!

Στις Μοίρες, ο ΑΟΤ προηγήθηκε με τον Χαϊντίνι, οι Μοίρες ισοφάρισαν με τον Αγριμάκη, αλλά ο Ανδρέας Παπανδρέου από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, στο 64ο λεπτό, με τη νίκη αυτή ο ΑΟΤ έχει πλέον «6Χ6» και συνεχίζει ακάθεκτος την «καταδίωξη» του πρωτοπόρου Ηροδότου που έχει «7Χ7».

Στον Μοχό, η ομώνυμη ομάδα επικράτησε 2-0 της Τυλίσου, χάρη σε δύο γκολ του Καουκάκη, ενώ η ΑΕΚ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας 3-0 της Μινωικής με τους Ζηρδέλη, Δάσκο και Φρόκου να βρίσκουν δίχτυα.

Στο Θραψανό, ο Ρούβας ήταν σαρωτικός «περνώντας» με το επιβλητικό 1-5 από την έδρα του Ανθεστίωνα, με τον Κουτσογιαννάκη να σημειώνει χατ-τρικ.

Τέλος, η Δαμάστα πήρε σπουδαίο διπλό στον Κρουσώνα, κερδίζοντας 1-2 τον ΠΑΟΚ, έναν ΠΑΟΚ όμως που είχε προηγηθεί στο 32΄ με τον Σεραφειμίδη, όμως ο Διακάκης αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 και το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Νίκος Κόκκινος.

Στα χθεσινά παιχνίδια, ο ΠΑΝΟΜ επικράτησε 3-0 του Εργοτέλη, ο Ρωμανός 0-3 του Ποσειδώνα και ο Ηρόδοτος 1-0 της Χερσονήσου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις