Α1 ΕΠΣΗ: 6η νίκη για Ηρόδοτο - Συνέχισε νικηφόρα ο ΑΟΤ - Νίκες για ΠΑΟΚ και Δαμάστα
Α1 ΕΠΣΗ: 6η νίκη για Ηρόδοτο - Συνέχισε νικηφόρα ο ΑΟΤ - Νίκες για ΠΑΟΚ και Δαμάστα

Α1 ΕΠΣΗ: 6η νίκη για Ηρόδοτο – Συνέχισε νικηφόρα ο ΑΟΤ – Νίκες για ΠΑΟΚ και Δαμάστα

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Την έκτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, πανηγύρισε ο Ηρόδοτος που επικράτησε του Ρούβα στη Γέργερη, ενώ την ίδια ώρα, νίκες πανηγύρισαν ΠΑΟΚ και ΑΟΤ.

Η 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, συνεχίστηκε σήμερα με ενδιαφέροντα παιχνίδια, με τα βλέμματα να στρέφονται περισσότερο στη Γέργερη, εκεί όπου ο πρωτοπόρος Ηρόδοτος, φιλοξενήθηκε από τον Ρούβα. Η ομάδα της Γέργερης έβαλε δύσκολα στον πρωτοπόρο, ανοίγοντας το σκορ στο 6’ με τον Χριστοφοράκη, όμως αρχικά ο Βεζιρτζόγλου ισοφάρισε (1-1) και ο Φραγκουλάκης διαμόρφωσε το 1-2.

Στο Τυμπάκι, ο ΑΟΤ πανηγύρισε την 4η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια, συνεχίζοντας την «καταδίωξη» του Ηροδότου, έχοντας βέβαια δύο παιχνίδια λιγότερα. Στο σημερινό παιχνίδι, η ομάδα του Σουτζή επικράτησε 3-0 του Ποσειδώνα και πλέον στρέφει άμεσα τη προσοχή της στο εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο τη Μινωική που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (1/11).

Στον Κρουσώνα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 4-2 του Ανθεστίωνα, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια χωρίς να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.

Στην Δαμάστα, η ομώνυμη ομάδα επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ με γκολ του Γιάννη και του Νίκου Κόκκινου, ενώ οι κιτρινόμαυροι είχαν χαμένο πέναλτι, δοκάρι και μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις