Θεσσαλονίκη: Επιβλητική η στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου
Θεσσαλονίκη: Επιβλητική η στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου

Θεσσαλονίκη: Επιβλητική η στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Εντυπωσιακή και επιβλητική ήταν η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Οι Θεσσαλονικείς κατέβηκαν στους δρόμους για να παρακολουθήσουν τα στρατιωτικά άρματα, κάνοντας ταυτόχρονα τη βόλτα τους και τιμώντας τη μεγάλη επέτειο. Χθες, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση.

Με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου ολοκληρώνεται σήμερα το εορταστικό τριήμερο στη Θεσσαλονίκη, με τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας να τιμούν την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Μετά το πέρας της παρέλασης, ο Σμηναγός (Ι) Χρήστος – Πάρις Χαρίτος ήταν ο πιλότος στο αεροσκάφος F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» «έσκισε» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και εντυπωσίασε με τους ελιγμούς του. Στο μήνυμά του τόνισε: ««Καλημέρα Ελλάδα, μόνο οι ελεύθερες ψυχές κρατάνε ελεύθερες πατρίδες. Τιμή και δόξα σε εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα Χρόνια Πολλά!» ανέφερε στο μήνυμά του από το cockpit του μαχητικού αεροσκάφους F-16. «Η πατρίδα σας ευγνωμονεί» του απάντησε η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Δείτε τη στρατιωτική παρέλαση από τη Θεσσαλονίκη

Την παρέλαση παρακολούθησαν ο υπουργός Εθνικής Ανυνας Νίκος Δένδιας, ως εκπρόσωπους του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης, ο υπουργός Αμυνας της Κύπρου Μιχάλης Γεωργάλλας, ο Γενικός Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ Σταύρος Καλαφάτης, ως εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, η υφυπουργόςΤουρισμού Ελενα Ράπτη, ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της » Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, ο πρόεδρος της «ΝΙΚΗΣ» Δημήτρης Νατσιός, ο πρόεδρος των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» Βασίλης Στίγκας, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστσς και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις