Κρήτη: «Βροχή» λουκέτων σε επιχειρήσεις - Τελεσίδικη δικαστική απόφαση σε βάρος τους
Κρήτη: «Βροχή» λουκέτων σε επιχειρήσεις - Τελεσίδικη δικαστική απόφαση σε βάρος τους

Κρήτη: «Βροχή» λουκέτων σε επιχειρήσεις – Τελεσίδικη δικαστική απόφαση σε βάρος τους

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Λουκέτα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή Σφηνάρι του δήμου Κισάμου βάζει από σήμερα το μεσημέρι κλιμάκιο αποτελούμενο από δικαστικούς, κλητήρες και αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το κλιμάκιο προχωρά στη σφράγιση των επιχειρήσεων εκτελώντας τελεσίδικη δικαστική απόφαση, καθώς εδώ και 15 χρόνια οι επιχειρήσεις καταπατούν έκταση η οποία δεν τους ανήκει και την οποία δεν νοικιάζουν.

Πρόκειται για επιχειρήσεις όπως ταβέρνες και θερμοκήπια οι ιδιοκτήτες των οποίων δραστηριοποιούνταν σε έκταση που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων στράφηκαν αρχικά ο ένας εναντίον του άλλου νομικά, με αποτέλεσμα μάλιστα να πάει για έλεγχο και η Πολεοδομία στην περιοχή.

Στη συνέχεια και αφού είχε ανοίξει το ζήτημα, η ΙΜΚΣ απευθύνθηκε στους ιδιοκτήτες που καταπατούσαν την έκτασή της προκειμένου να βρεθεί μια λύση ώστε και να είναι νόμιμη και οι επιχειρηματίες να διατηρήσουν τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους στην περιοχή.

Όμως, η προσπάθεια αυτή δεν ευοδώθηκε με αποτέλεσμα η υπόθεση να φτάσει στα δικαστήρια. Εδώ και περίπου 1 χρόνο έχει βγει τελεσίδικη απόφαση και από το Εφετείο υπέρ της ΙΜΚΣ και κατά των επιχειρηματιών, με αποτέλεσμα να προχωρήσει η σφράγιση των επιχειρήσεων που λειτουργούσαν παράνομα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις