Ηράκλειο: Απολογείται για τα 2 κιλά κάνναβη που έκρυβε σε χωράφι

Εξηγήσεις στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου για τα σχεδόν δύο κιλά κάνναβη που έκρυβε σε “καβάτζα”, σε αγροτική περιοχή, καλείται να δώσει σήμερα 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της περασμένης Παρασκευής, στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, που είχαν πληροφορίες για την δράση του, παρακολούθησαν τις κινήσεις του και διαπίστωσαν ότι έκρυβε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε υπαίθριο χώρο σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα σε σημείο με θαμνώδη βλάστηση κοντά στα Σταυράκια.

Στη συνέχεια διακινούσε τα ναρκωτικά στην πόλη του Ηρακλείου.

Το πρωί της Παρασκευής οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στο χωράφι, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 1.936 γραμμάρια κάνναβη και ζυγαριά ακριβείας. Ο 45χρονος συνελήφθη ενώ επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του, φυσίγγια και ζυγαριά ακριβείας.

Χθες, Δευτέρα, ο 45χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Ο συλληφθείς, στη συνέχεια, ζήτησε και πήρε προθεσμία από την αρμόδια ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις