Ηράκλειο: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος μαθητής που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Σοκαρισμένο το Λύκειο Γαζίου

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Γαζίου μετά το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε χθες μετά τα μεσάνυχτα στην παραλιακή του Ηρακλείου. 

Ένας 16χρονος, μαθητής της Γ' Λυκείου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά με την κατάσταση του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ανήλικος αν καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή είναι πολύ πιθανό να παραμείνει φυτό καθώς η κατάσταση του μοιάζει μη αναστρέψιμη.

Ο 16χρονος ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που προσέκρουσε σε κολώνα σύμφωνα με τις πληροφορίες, με τον οδηγό του οχήματος να μην τραυματίζεται. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 02.00 τα ξημερώματα στην παραλιακή απέναντι απ' το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Ηράκλειο: Τροχαίο με απεγκλωβισμό – Σε σοβαρή κατάσταση νεαρός στο νοσοκομείο

Στο σημείο του ατυχήματος, είχε σημειωθεί παλιότερα και άλλο τροχαίο καθώς εκεί βρίσκεται ένα εκκλησάκι πάνω στο οποίο έπεσε το όχημα χθες.

Ο βαριά τραυματισμένος 16χρονος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο, εκεί όπου βρίσκονται όλοι οι φίλοι και συμμαθητές του καθώς και η οικογένεια του.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ στο Γάζι και συγκεκριμένα στο λύκειο της περιοχής, με το σχολείο να ανακοινώνει πως σήμερα εκτάκτως τα παιδιά θα σχόλαγαν νωρίτερα λόγω του τραγικού αυτού γεγονότος καθώς όπως φαίνεται δεν υπάρχει καμία διάθεση από καθηγητές και μαθητές για μάθημα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα