«Βόμβα» από τον Αλέξη Κούγια: Απειλεί με παραίτηση από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου
«Βόμβα» από τον Αλέξη Κούγια: Απειλεί με παραίτηση από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Βόμβα» από τον Αλέξη Κούγια: Απειλεί με παραίτηση από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Την έντονη αντίδραση του Αλέξη Κούγια ο οποίος έκανε γνωστό στο δικαστήριο ότι εξετάζει την αποχώρησή του από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκάλεσε η ομόφωνη απόρριψη του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου των αιτημάτων του για κλήσεις μαρτύρων και ανάκληση προηγούμενων αποφάσεων του δικαστηρίου που είχε υποβάλλει.

Ο κ. Κούγιας ζήτησε διακοπή της δίκης για μια εβδομάδα προκειμένου να συνεννοηθεί με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και την εντολέα του.

«Μετά τις ομόφωνες απορρίψεις όλων των αιτημάτων μου έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από την υπεράσπιση. Πρόκειται για μια εμβληματική δίκη και τέτοια προσβολή στα δικαιώματα της κατηγορούμενης δεν έχω ξαναδεί. Ο τρόπος που απορρίφθηκαν ενώ δαπανήθηκε χρόνος ακόμα και για καφετζούδες… στερείτε από την κατηγορούμενη τα δικαιώματα της. Θέλω να εκτεθεί το δικαστήριο. Δε μπορεί να μείνει η κατηγορούμενη χωρίς δικηγόρο. Θέλω να ενημερώσω των πρόεδρο του ΔΣΑ γιατί δεν έχω αφήσει ποτέ δίκη και να έχει χρόνο η κατηγορούμενη να βρει δικηγόρο πριν της διορίσετε εσείς. Αν δε βρει θα δούμε τι θα γίνει, αλλά θέλω να ενημερωθεί ο πρόεδρος του ΔΣΑ».

Να κάνει γνωστό άμεσα στο δικαστήριο αν θα αποχωρήσει προκειμένου αυτό να αποφασίσει για τη συνέχεια, ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας. «Σήμερα ο συνήγορος ρώτησε πόσες συνεδριάσεις έχουμε κάνει. Έχουμε κάνει 70 συνεδριάσεις σε 7,5 μήνες. Έχουν εξεταστεί 60 μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό. Εξετάζαμε μάρτυρες 2 και 3 ημέρες. Οι μαρτυρικές καταθέσεις είναι τεράστιες. Όταν έρχεται ο κ. συνήγορος και λέει ότι είναι συνοπτική διαδικασία πέφτει σε αντιφάσεις…«Αν δε μπορείτε να συνεχίσετε πρέπει να το καταθέσετε και μετά το δικαστήριο να αποφασίσει».

enikos.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις