Συνελήφθη 38χρονος που άρπαξε 15χρονη και επιχείρησε να ασελγήσει πάνω της – Πώς ξέφυγε η ανήλικη
Συνελήφθη 38χρονος που άρπαξε 15χρονη και επιχείρησε να ασελγήσει πάνω της – Πώς ξέφυγε η ανήλικη

Συνελήφθη 38χρονος που άρπαξε 15χρονη και επιχείρησε να ασελγήσει πάνω της – Πώς ξέφυγε η ανήλικη

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 38χρονος άνδρας ο οποίος άρπαξε 15χρονη χθες (19.10.2023) στη Ραφήνα, την έβαλε στο αυτοκίνητό και επιχείρησε να ασελγήσει πάνω της, αλλά το ανήλικο κορίτσι ξέφυγε από τα χέρια του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στον κυκλικό κόμβο στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας. Ο οδηγός ενός μαύρου τζιπ που που ήταν στο σημείο άρπαξε 15χρονη που περνούσε από εκεί, την έβαλε μέσα στο όχημα και ξεκίνησε, ενώ στη διαδρομή επιχείρησε να ασελγήσει πάνω της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ κατά τη διαδρομή ο 38χρονος επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην ανήλικη, η οποία ωστόσο κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να αποβιβαστεί από το όχημα, καλώντας σε βοήθεια.

Το 15χρονο κορίτσι όμως, δεν πάγωσε και δεν τρομοκρατήθηκε. Έβαλε τις φωνές, πάλεψε και κατόρθωσε να ξεφύγει από τον 38χρονο.

Αμέσως έκανε καταγγελία στην αστυνομία και στη συνέχεια περιέγραψε στις αρχές ασφαλείας της Ραφήνας το συμβάν.

Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα στη Ραφήνα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το άνδρα μετά την περιγραφή που έδωσε το παιδί τόσο του ίδιου όσο και του αυτοκίνητου το οποίο οδηγούσε και να τον συλλάβουν. Η σύλληψη έγινε χθες το βράδυ στη Νέα Μάκρη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής. Το 15χρονο κορίτσι αναγνώρισε τον δράστη.

Το παιδί θα εξετάσει σήμερα και παιδοψυχολόγος ενώ η αστυνομία σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του άνδρα, ο οποίος έχει συλληφθεί και βρίσκεται στη διεύθυνση βορειοανατολικής Αττικής.

Ο άνδρας κατηγορείται για αρπαγή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της ανήλικης στη Ραφήνα.

 

 

newsit.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις