Στέφανος Κασσελάκης: Παντρεύτηκε με τον Τάιλερ Μακμπέθ στη Νέα Υόρκη
Στέφανος Κασσελάκης: Παντρεύτηκε με τον Τάιλερ Μακμπέθ στη Νέα Υόρκη

Στέφανος Κασσελάκης: Παντρεύτηκε με τον Τάιλερ Μακμπέθ στη Νέα Υόρκη

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ παντρεύτηκε πριν από λίγες ώρες στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πολιτικός γάμος τους τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Πέμπτη (19/10) σε θέρετρο στα Hamptons.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε “συστήσει” τον σύντροφό του στο επίσημο βίντεο με το οποίο γνωστοποίησε πως κατεβαίνει υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

“Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι”.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε, επίσης, ευχαριστήσει τον σύντροφό του, Τάιλερ, στις πρώτες δηλώσεις του μετά από τη νίκη του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

“Πάνω από όλα, να ευχαριστήσω τη δική μου προσωπική οικογένεια, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ. Και αυτή είναι ο Τάιλερ και η σκυλίτσα μας” είχε πει. “Να πω στον Τάιλερ… Ευχαριστώ! Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωράκη, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζωή του πριν το coming out, αλλά και για το “διαμάντι” που έχει δίπλα του.

Όπως είχε πει: “Το 2012 ήμουν σε σχέση με μία γυναίκα στη Νέα Υόρκη και είχα πολύ μεγάλο άγχος για το πώς να μην απογοητεύσω κανέναν. Ήταν ένα πολύ συμπιεσμένο μείγμα. Μίλησα στην μητέρα μου πρώτα για το επόμενο ταίρι. Με είχε δει ότι περνούσα δύσκολες στιγμές επαγγελματικά. Της λέω “πειράζει αν είναι άνδρας;”. Και μου λέει: “Τι είπες;!”. Νόμιζε ότι περνούσα μια φάση και προς τιμήν της μέσα σε 3 εβδομάδες είχε γνωρίσει τον Τάιλερ“.

“Συνειδητοποίησα ότι είχα ένα διαμάντι μπροστά μου και όταν γνωρίζεις έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σου φροντίζεις να μην τον χάσεις. Εύχομαι όλο αυτό να είναι ένα ξυπνητήρι για άλλους γονείς και τα παιδιά τους. Να πούμε κι αυτό: ότι εάν το παιδί θέλει να εκδηλωθεί με τον δικό του τρόπο σε έναν γονέα ή στον άλλο, ας σεβαστούμε τη βούληση του παιδιού. Και η δεύτερη συμβουλή είναι μην περιμένετε αναγκαστικά να το πει το παιδί σε εσάς. Διαβάστε τα μηνύματα και δώστε μια ζεστασιά” είχε αναφέρει.

Όσο για την ομοφοβία που έχει δεχθεί, είπε δηλώσει: “Μπορεί κάποιος να κοιτάει στραβά. Στο τέλος της ημέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ο Τάιλερ είναι ένα χρυσό παιδί που βοηθάει στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ. Η αγάπη κάνει την οικογένεια“.

 

news247.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις