Α1 ΕΠΣΗ: Μεγάλη νίκη στην επιστροφή του ο ΑΟΤ - Συνεχίζει νικηφόρα ο Ηρόδοτος, πρώτη ήττα για Εργοτέλη
Α1 ΕΠΣΗ: Μεγάλη νίκη στην επιστροφή του ο ΑΟΤ - Συνεχίζει νικηφόρα ο Ηρόδοτος, πρώτη ήττα για Εργοτέλη

Α1 ΕΠΣΗ: Μεγάλη νίκη στην επιστροφή του ο ΑΟΤ – Συνεχίζει νικηφόρα ο Ηρόδοτος, πρώτη ήττα για Εργοτέλη

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Η εντυπωσιακή επιστροφή στη δράση για τον ΑΟ Τυμπακίου «έκλεψε» τις εντυπώσεις από τα παιχνίδια της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής. Έμεινε «απόλυτος» ο Ηρόδοτος. Σημαντικά τρίποντα για Τύλισο, Μοίρες και Ρούβα.

Ο ΑΟΤ αφού πήρε επιτέλους το «οκ» να αγωνιστεί, φιλοξένησε τον Ρωμανό στο πρώτο του φετινό παιχνίδι, δείχνοντας ένα εντυπωσιακό πρώτο δείγμα, επικρατώντας με 4-1 της ομάδας της Ελίας. Ταυτόχρονα ο πρωτοπόρος Ηρόδοτος πέρασε εύκολα από την έδρα της ΑΕ Κατσαμπά, συνεχίζοντας έτσι το απόλυτο, καθώς πέτυχε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Στη Γέργερη ο Ρούβας υποχρέωσε τον Εργοτέλη στην πρώτη του φετινή ήττα, κάνοντας την ανατροπή για να επιβληθεί με 4-1, ενώ σημαντικό τρίποντο πανηγύρισε η Τύλισος που έφυγε νικήτρια από την έδρα της Μινωικής με 1-3, αλλά και οι Μοίρες που με ανατροπή πήραν το τρίποντο στο Θραψανό επί του Ανθεστίωνα.

Στο τοπικό ντέρμπι, μεγάλος νικητής ήταν ο Μοχός ο ο οποίος «άλωσε» τη Χερσόνησο επικρατώντας με 0-1 για να πάρει έτσι την παρθενική του νίκη στην επιστροφή στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις