Πορτοκαλόπιτα χωρίς φύλλο (vid)
Πορτοκαλόπιτα συνταγή:
250 γρ. ζάχαρη
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
180 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
150 γρ. βούτυρο αγελάδος
150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
120 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
20 γρ. μπέικιν πάουντερ
4 μεσαία αβγά
2 βανίλιες
Ξύσμα από 3 πορτοκάλια
Υλικά για το σιρόπι:
400 γρ. ζάχαρη
300 ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
300 ml νερό
50 γρ. μέλι
Φλούδες από ένα πορτοκάλι