Κρήτη: Πατέρας τριών παιδιών ο 45χρονος που έχασε τη ζωή του σε ώρα εργασίας
Κρήτη: Πατέρας τριών παιδιών ο 45χρονος που έχασε τη ζωή του σε ώρα εργασίας

Κρήτη: Πατέρας τριών παιδιών ο 45χρονος που έχασε τη ζωή του σε ώρα εργασίας

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Θλίψη στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου που εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν.

Το τραγικό περιστατικό περιστατικό του εργάτη που έχασε τη ζωή του στον Γάλλο στο Ρέθυμνο το περασμένο Σάββατο έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Μάλιστα, ο 45χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών ενώ, όπως αναφέρει το εργατικό κέντρο Ρεθύμνου “ο άτυχος συνάδελφος δεν ήταν κάτοχος της απαραίτητης άδειας χειριστή που χρειάζεται το μηχάνημα έργου του μικρού εκσκαφέα”.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα συνέβη σε εργολαβία στην περιοχή του Γάλλου, με θύμα έναν εργάτη πατέρα μικρών παιδιών. Έπειτα από επαφές του Κέντρου μας με το αρμόδιο τμήμα της Επιθεώρησης Εργασίας το οποίο ήρθε για αυτοψία στο χώρο του ατυχήματος, πληροφορηθήκαμε ότι ο άτυχος συνάδελφος δεν ήταν κάτοχος της απαραίτητης άδειας χειριστή που χρειάζεται το μηχάνημα έργου του μικρού εκσκαφέα.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου για μία ακόμη φορά, δηλώνει ότι η Νομοθεσία στα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα, να λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και να ενισχυθεί επιτέλους το Σ.ΕΠ.Ε. , προκειμένου να υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας για όλους τους συναδέλφους.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου και προσβλέπει στην άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και στην απόδοση ευθυνών, εκφράζοντας παράλληλα την επιτακτική ανάγκη να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να σταματήσουν να συμβαίνουν τέτοια τραγικά γεγονότα».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις