Ισραήλ: Ισραηλινή ηθοποιός άφησε το Παρίσι για να πολεμήσει την Χαμάς
Ισραήλ: Ισραηλινή ηθοποιός άφησε το Παρίσι για να πολεμήσει την Χαμάς

Ισραήλ: Ισραηλινή ηθοποιός άφησε το Παρίσι για να πολεμήσει την Χαμάς

Η 33χρονη Ντανιέλ Μενουχίμ εξέφρασε τον φόβο της για τους δικούς της - Βρισκόταν στην Πόλη του Φωτος και περνούσε από δοκιμαστικά, όταν στην πατρίδα της ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Το Ισραήλ έχει καλέσει στα όπλα έως 360.000 εφέδρους μετά την επίθεση της Χαμάς και οι περισσότεροι ήταν ήδη στη χώρα την ώρα της επιστράτευσης.

Κάποιοι ήταν στο ταξίδι του μέλιτος, άλλοι σπούδαζαν στο εξωτερικό, άλλοι οργάνωναν τη ζωή τους σε ξένες χώρες, όπως για παράδειγμα η Ντανιέλ Μενουχίμ η οποία ακολουθεί καριέρα ηθοποιού στο Παρισι. Όμως όταν το Ισραήλ κάλεσε τους εφέδρους και κήρυξε τον πόλεμο στη Χαμάς η ανταπόκριση ήταν άμεση.

Η 33χρονη ηθοποιός βρισκόταν στο Πόλη του Φωτος και περνούσε από δοκιμαστικά για την συμμετοχή της σε ταινίες, όταν στην πατρίδα της ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου. Δεν υπήρχε άλλη σκέψη από το να ανταποκριθει άμεσα στο κάλεσμα και να ενταχθεί στις δυναμεις του IDF.

Την Ντανιέλ τη συναντήσαμε στον σταθμό ανεφοδιασμού του Ισραηλινού Στρατου στον κόμβο του Urim, λίγο πριν την μεταφέρουν σε θέση μάχης στα νοτια σύνορα του Ισραηλ, κοντά στη Γάζα.

«Ήρθα να κάνω το χρέος μου» λέει η 33χρονη μιλώντας στο protothema.gr και τον Φρίξο Δρακοντίδη.

Η ίδια εξήγησε ότι τα πράγματα είναι άσχημα στο Ισραήλ που δέχτηκε μια μεγάλη επίθεση από τρομοκράτες και εξέφρασε τον φόβο που νιώθει για την οικογένειά της και τους φίλους της αλλά και την ελπίδα της ότι όλα θα πάνε καλά.

Δείτε φωτογραφίες της Ντανιέλ Μενουχίμ:

ithopios__3_
ithopios__4_
ithopios__5_
ithopios__1_
ithopios__2_
ithopios__7_
ithopios__8_
ithopios__9_
ithopios__6_

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή protothema.gr
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις