Ηράκλειο: Σε γιορτινό κλίμα η πόλη – Όμορφες εικόνες από το κέντρο

Την ώρα που διανύουμε το τέταρτο κύμα πανδημίας του κορωνοϊού, η πόλη του Ηρακλείου έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες "φοράει" τα γιορτινά της, δίνοντας στους πολίτες του Ηρακλείου όμορφα συναισθήματα, και να ζήσουν την φετινή μαγεία των Χριστουγέννων.

Πέρα από το Χριστουγεννιάτικο κάστρο που ανοίγει τις "πόρτες" του από σήμερα στην Πλατεία Ελευθερίας, η πόλη προετοιμάζεται για την φωταγώγηση του δέντρου, ενώ διαφορετική προς το καλύτερο είναι η εικόνα και περιμετρικά του κέντρου όπως η Πλατεία Κορνάρου, η μικρή και η μεγάλη Έβανς, η Αβέρωφ και η Αγίου Μηνά.

Χιλιάδες γαλάζια λαμπιόνια σαν ένας άλλος γαλάζιος αλλά φωτεινός ουρανός …ταξιδεύουν τους πολίτες και τους διερχόμενους οδηγούς στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες του iraklionews.gr, με το αποτέλεσμα να ικανοποιεί μια μεγάλη μερίδα καταστηματαρχών, οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια έκαναν λόγο για ανεπαρκή Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Ηράκλειο: Σε γιορτινό κλίμα η πόλη - Όμορφες εικόνες από το κέντρο Ηράκλειο: Σε γιορτινό κλίμα η πόλη - Όμορφες εικόνες από το κέντρο Ηράκλειο: Σε γιορτινό κλίμα η πόλη - Όμορφες εικόνες από το κέντρο Ηράκλειο: Σε γιορτινό κλίμα η πόλη - Όμορφες εικόνες από το κέντρο Ηράκλειο: Σε γιορτινό κλίμα η πόλη - Όμορφες εικόνες από το κέντρο

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις