Καθηγητής ξυλοκόπησε μαθήτρια – Του αναποδογύρισαν το ΙΧ

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ της Αττικής. Καθηγητής ξυλοκόπησε μαθήτρια μέσα σε τάξη λυκείου και κατόπιν μερίδα μαθητών κατέστρεψε το όχημα του εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με την εκπομπή «T-LIVE», στην οποία προβλήθηκε βίντεο με το περιστατικό, ο καθηγητής χτύπησε την 16χρονη κοπέλα δύο φορές. Την πρώτη με ένα χαστούκι και κατόπιν την τράβηξε από τα μαλλιά. Όταν η μαθλητρια ήταν στο πάτωμα, της έδωσε ένα χτύπημα ακομα.

Οι συμμαθητές της έσπευσαν να την τραβήξουν από τα χέρια του καθηγητή.

Οι σκηνές καταγράφηκαν από κινητό τηλέφωνο μαθητή μέσα στην τάξη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «T-LIVE», μετά το περιστατικό ακολούθησε αναβρασμός στο σχολείο και οι καθηγητές προσπάθησαν να βάλουν τον εκπαιδευτικό σε αίθουσα για να τον γλιτώσουν από την οργή των μαθητών.

Στην συνέχεια, βγήκαν έξω και του έσπασαν το αυτοκίνητο αναποδογυρίζοντάς το.

Ο καθηγητής φυγαδεύτηκε από άλλη πόρτα, ενώ -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την παθούσα, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με τον καθηγητή, επειδή δεν της έσβηνε την απουσία.

Όπως κατήγγειλε η 16χρονη, ο καθηγητής συνέχεια της έβαζε απουσίες για αναίτιες όπως λέει αφορμές.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Υγείας, ενώ κατευθείαν ενημερώθηκαν ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος απομάκρυνε τον καθηγητή άμεσα από τα καθήκοντά του, ενώ θα υπάρξουν και διοικητικές κυρώσεις.

Περισσότερες Ειδήσεις