Κρήτη: Δικάζεται ο 50χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε στο 13χρονο παιδί

Ξεκαθαρίζει η σοβαρή υπόθεση ασέλγειας ανήλικου από 50χρονο άνδρα στα Χανιά. Δικάζεται στο αυτόφωρο την Παρασκευή.

Την Παρασκευή αναμένεται να δικαστεί στο αυτόφωρο, ο 50χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Συρίας) που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 13χρονο παιδί (ουκρανικής καταγωγής που ζει στην Ελλάδα).

Κρήτη: 50χρονος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 13χρονο παιδί

Ο 50χρονος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας (πλημμεληματικού χαρακτήρα) καθώς φέρεται να πρότεινε στον ανήλικο να τον ακολουθήσει στο σπίτι του την περασμένη Κυριακή για να προβεί σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του, ωστόσο το παιδί αρνήθηκε. Μάλιστα, φέρεται να του πρότεινε ως αντάλλαγμα και χρηματικό ποσό.

Το παιδί που, όπως λένε οι πληροφορίες, είναι συμμαθητής με το παιδί του φερόμενου δράστη κατήγγειλε το περιστατικό στη μητέρα του και μάλιστα ανέφερε ότι ο 50χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του και πέρυσι το καλοκαίρι. Ο τελευταίος το αρνήθηκε στην αστυνομία.

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και τη Δευτέρα η αστυνομία προέβη στη σύλληψή του. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί στο αυτόφωρο την Παρασκευή. Μέχρι τότε κρατείται.

Πηγή: Flashnews.gr 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις