Ηράκλειο: Η Αστυνομία διαψεύδει τις υβριστικές αναρτήσεις για τον Ευαγγελισμό - "Παραβιάστηκαν προσωπικοί λογαριασμοί"
Ηράκλειο: Η Αστυνομία διαψεύδει τις υβριστικές αναρτήσεις για τον Ευαγγελισμό - "Παραβιάστηκαν προσωπικοί λογαριασμοί"

Ηράκλειο: Η Αστυνομία διαψεύδει τις υβριστικές αναρτήσεις για τον Ευαγγελισμό – "Παραβιάστηκαν προσωπικοί λογαριασμοί"

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Μεγάλη σύγχυση έχει προκαλέσει ανάρτηση Αστυνομικού στα social media, με αφορμή την εκκένωση του Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο. 

Ο εν λόγω Αστυνομικός φαίνεται να έχει κοινοποιήσει φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος, έξω απ' το κτίριο του Ευαγγελισμού γράφοντας υβριστικά σχόλια σε βάρος των ανθρώπων που σύχναζαν εντός του κτιρίου.

Ωστόσο η Αστυνομία απ' την πλευρά της διαψεύδει την ανάρτηση κάνοντας λόγο για χακαρισμένο λογαριασμό. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομικής διεύθυνσης Κρήτης, οι προσωπικοί λογαριασμοί αστυνομικών έχουν παραβιαστεί από άγνωστο δράστη και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώνεται ότι σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό Τύπο, τα οποία περιέχουν δηλώσεις-σχόλια υβριστικού και απαξιωτικού περιεχομένου από προσωπικούς λογαριασμούς αστυνομικών που αφορά την επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου του Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο που πραγματοποιήθηκε την 30.09.2023, όπως προέκυψε κατά δήλωση των αστυνομικών οι προσωπικοί τους λογαριασμοί έχουν παραβιαστεί από άγνωστο δράστη και ως εκ τούτου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Για το λόγο αυτό σχηματίζεται ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις