Ήθελε πιστοποιητικό εμβολιασμού και πήγε με ψεύτικο χέρι σιλικόνης

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Τι άλλο θα σκεφτούν αντιεμβολιαστές για να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμoού; Στην Μπιέλα στη βόρεια Ιταλία, ένας 50χρονος αντιεμβολιαστής για να αποφύγει να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο με ψεύτικο χέρι σιλικόνης.

Ο αντιεμβολιαστής είχε κολλήσει το ψεύτικο αντιβράχιο στον ώμο κι έκρυβε το πραγματικό του χέρι πίσω από την πλάτη. Αλλά η νοσοκόμα που ετοιμαζόταν να κάνει την ένεση κατάλαβε ότι επρόκειτο για άκρο σιλικόνης τόσο από το χρώμα όσο κι από το άγγιγμα. Ο αντιεμβολιαστής λογάριαζε χωρίς τη νοσοκόμα…

Απώτερος στόχος του 50χρονου ήταν να εξασφαλίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να κάνει το εμβόλιο κατά της COVID-19. Γι' αυτό και προσπάθησε να πείσει την νοσηλεύτρια για να κάνει «τα στραβά μάτια».

Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό. Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλειες ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, πρόκειται πραγματικά για απαράδεκτη πράξη», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τσίριο, πρόεδρος της περιφέρειας Πεδεμόντιο, στην οποία υπάγεται διοικητικά η Μπιέλα. Ο 50χρονος θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της ιταλικής δικαιοσύνης.

Πηγή: Καθημερινή

Περισσότερες Ειδήσεις