ΟΦΗ: Με πάθος για την νίκη σήμερα στο κατάμεστο "Γεντί Κουλέ"
ΟΦΗ: Με πάθος για την νίκη σήμερα στο κατάμεστο "Γεντί Κουλέ"

ΟΦΗ: Με πάθος για την νίκη σήμερα στο κατάμεστο "Γεντί Κουλέ"

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα την ΑΕΚ στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. 

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας μετά τις συνεχόμενες ισοπαλίες με Λαμία, Ατρόμητο και Παναιτωλικό, στοχεύει σε μια ακόμα μεγάλη νίκη στο «Γεντί Κουλέ» που θα επαναφέρει την ψυχολογία και θα κρατήσει τον σύλλογο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Super League.

Ο Λιθουανός τεχνικός είχε τις μέρες να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του και να διορθώσει όλα όσα δεν του άρεσαν στα τελευταία παιχνίδια, καθώς η επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ κρύβει αρκετούς κινδύνους και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Ντίκο και Ριέρα ξεπέρασαν πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν και βρίσκονται κανονικά στην αποστολή. Αντίθετα εκτός έμεινε ξανά ο Χριστογεώργος. Το γήπεδο αναμένεται να είναι «καμίνι», καθώς έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια.

Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς απαρτίζεται από τους: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Ντίκο, Φελίπε Λουίζ, Μοσκέρα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις