Γ' Εθνική: Νίκες για ΑΟΑΝ, Αλμυρό και Ερμή Ζωνιανών - Ήττα για τον ΠΟΑ και την Επισκοπή
Γ' Εθνική: Νίκες για ΑΟΑΝ, Αλμυρό και Ερμή Ζωνιανών - Ήττα για τον ΠΟΑ και την Επισκοπή

Γ' Εθνική: Νίκες για ΑΟΑΝ, Αλμυρό και Ερμή Ζωνιανών – Ήττα για τον ΠΟΑ και την Επισκοπή

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με δύο παιχνίδια σε Θήβα και Άγιο Νικόλαο, άνοιξε η αγωνιστική ημέρα στη Γ Εθνική, με τον ΑΟΑΝ να επικρατεί στην έδρα του, ενώ την ίδια ώρα ο Αλμυρός επικράτησε εκτός έδρας.

Στη Θήβα, ο Αλμυρός έμεινε πίσω στο σκορ, χάρη σε γρήγορο γκολ του Ιγκμπινόμπα στο 8′, όμως με δύο γκολ του Καστελλιανάκη στο 51′ και στο 59′ πήρε ένα σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο.

Στον Άγιο Νικόλαο, ο ΑΟΑΝ φιλοξένησε τον Φωστήρα, τον οποίο υποχρέωσε στη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα, με τον Πιθαρούλη στο 31′ να κάνει το 1-0, να ισοφαρίζει ο Γιαννιτσάνης στο 41′ προσωρινά και το τελικό 2-1 να διαμορφώνει ο Φουκαράκης στο 65ο λεπτό. Δεύτερη και μάλιστα διαδοχική νίκη για την ομάδα του Αντώνη Ανδρουλάκη.

Στην έδρα του Ηλυσιακού, ο ΠΟΑ δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε 1-0 από την ομάδα τους «κιτρινόμαυρους», επιστρέφοντας στη Κρήτη χωρίς βαθμό ή βαθμούς, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και η Επισκοπή στον Πειραιά, από τον ιστορικό Εθνικό.

Στα Ζωνιανά, ο Ερμής χάρη σε γκολ του Ραφαήλ Μπαμπουλάκη με πέναλτι, επικράτησε 1-0 του Περαμαϊκού, πανηγυρίζοντας τη πρώτη του νίκη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο ΑΟ Υπάτου επικράτησε 0-2 του Ατρομήτου στον Πειραιά, ενώ ο Πανιώνιος επικράτησε 0-1 του Άρη Πετρούπολης. Τέλος, Αγία Παρασκευή και ΧαΪδάρι μοιράστηκαν από ένα βαθμό, με το σκορ στο 1-1.

Στο Απόλλων Σμύρνης-Προοδευτική που διεξήχθη χθες και με το οποίο ουσιαστικά άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, δεν αναδείχθηκε νικητής καθώς με γκολ του Παπαχρονόπουλου στο 57′ και του Σταθόπουλου στο 67′, διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις