Κακοκαιρία Elias: «Είμαστε 35 ώρες χωρίς ρεύμα», καταγγέλλουν κάτοικοι στο Μαρκόπουλο
Κακοκαιρία Elias: «Είμαστε 35 ώρες χωρίς ρεύμα», καταγγέλλουν κάτοικοι στο Μαρκόπουλο

Κακοκαιρία Elias: «Είμαστε 35 ώρες χωρίς ρεύμα», καταγγέλλουν κάτοικοι στο Μαρκόπουλο

«Από χθες στις 02:30 τα ξημερώματα (27/09), είμαστε χωρίς ρεύμα», αναφέρουν κάτοικοι οικισμού στο Μαρκόπουλο.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Οι κάτοικοι στη Θεσσαλία, τη Φθιώτιδα και τη Βόρεια Εύβοια πέρασαν άλλη μία εφιαλτική νύχτα (27η προς 28η Σεπτεμβρίου), με τη στάθμη των υδάτων σε πολλές περιοχές να έχει ξεπεράσει τα όρια συναγερμού, μετά το «σφυροκόπημα» της κακοκαιρίας Elias. Ως αποτέλεσμα, ολόκληρες εκτάσεις έχουν πλημμυρίσει και παρατηρούνται εικόνες καταστροφής.

Κατά τη διάρκειας της μέρας (28/09), η κακοκαιρία θα συνεχισθεί (με φθίνουσα ένταση) κυρίως στην ανατολική και τη νότια ηπειρωτική χώρα, καθώς και σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, αλλά μέχρι αργά το βράδυ θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία της υπηρεσίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, meteo.gr. Στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας.

Προβλήματα εντοπίζονται ήδη τις τελευταίες ώρες στο Μαρκόπουλο, με κατοίκους να καταγγέλουν ότι «είμαστε 35 ώρες χωρίς ρεύμα», μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Βρισκόμαστε 35 ώρες χωρίς ρεύμα, αφού υπήρξε διακοπή ύστερα από τους κεραυνούς που εκδηλώθηκαν στην περιοχή» λόγω της κακοκαιρίας, η οποία πλήττει και την Αττική.

«Παίρνουμε συνεχώς τηλέφωνο στη ΔΕΗ, αλλά μας λένε: “Θα έρθουμε σε μία ώρα”, μετά λένε ότι: “Θα έρθουμε στις 15:00”, μετά λένε: “Στις 18:00”, μετά λένε το βράδυ και εν τέλει, ότι θα έρθουν αύριο το πρωί. Μας κοροϊδεύουν», ανέφεραν.

«Δεν μπορώ, κάνω θεραπεία και δεν μπορώ», ανέφερε ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία κάνει θεραπεία με οξυγόνο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις