Κατάμεστη η πλατεία Αγίου Τίτου για την ομιλία του Μιχάλη Καραμαλάκη (pics, vid)
Κατάμεστη η πλατεία Αγίου Τίτου για την ομιλία του Μιχάλη Καραμαλάκη (pics, vid)

Κατάμεστη η πλατεία Αγίου Τίτου για την ομιλία του Μιχάλη Καραμαλάκη (pics, vid)

Με έμφαση στην πολιτική και στους άξονες του και με αέρα νικητή ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με τον συνδυασμό Ηράκλειο η πόλη μας Μιχάλης καραμαλακης παρουσίασε την πολιτική του και τους 362 υποψήφιους της παράταξης του, στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο.

"Ασφυκτικά" γεμάτη είναι η πλατεία Αγίου Τίτου από υποψήφιους φίλους του συνδυασμού "Ηράκλειο η πόλη μας", μέχρι προέδρους τοπικών φορέων και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους οι οποίοι "αγκαλιάζουν" την εκδήλωση!

Για την αποψινή εκδήλωση, ο κ. Καραμαλάκης δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κοινοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, για να γνωρίζει ο κόσμος, οι δημότες του Ηρακλείου, το σχέδιό μας για την επόμενη ημέρα στο δήμο. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε καταγράψει τα προβλήματα της καθημερινότητας και σήμερα ερχόμαστε για να προτείνουμε λύσεις, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο το Ηράκλειο θα γίνει μια ανθρώπινη, σύγχρονη και ευρωπαϊκή πόλη. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους δημότες να δώσουν το «παρών».

Το παρόν στην ομιλία του Μιχάλη Καραμαλάκη δίνει και ο Περιφερειάρχης Ηρακλείου, Σταύρος Αρναουτάκης.

"Δεν έχω ανάγκη από τίτλους. Το βιογραφικό μου είναι γνωστό. Η θητεία μου, από όποιο πόστο και αν πέρασα, αποτελεί παράσημο στο πέτο μου", τόνισε.

Παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του ο Μιχάλης Καραμαλάκης υποσχέθηκε τη δημιουργία υπόγειου πάρκινγκ εντός των τειχών, του Μουσείου στη Νέα Αλικαρνασσό για τον Μικρασιατικό Πολιτισμό και την υπογειοποίηση του ΒΟΑΚ. Παράλληλα έκανε λόγο για αξιοποίηση του χώρου στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όταν δημιουργηθεί το αεροδρόμιο στο Καστέλι.

Τέλος υποσχέθηκε τη δημιουργία νέων βρεφονηπιακών σταθμών, δίνοντας έμφαση στην οικογένεια και στις σχολικές υποδομές.

" Η διαφάνεια, η δικαιοσύνη και η αξιοκρατία είναι η κορωνίδα μας. Και αυτό έχουμε όλοι στο συνδυασμό".

Επίσης αναφέρθηκε στην αντίπαλη παράταξη του Αλέξη καλοκαιρινού, υπογραμμίζοντας πως θα υιοθετήσουν την υπάρχουσα δημοτική αρχή η οποία πλημμυρίζεται από την ακινησία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Κάθε τομέας ευθύνης κάθε αντιδημαρχια θα είναι πλήρως οργανωμένη "Τίποτα δεν θα μείνει στη τύχη για τον Δήμο Ηρακλείου".

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις