«Με… μεράκι να γίνει πρωθυπουργός μεγάλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης»
«Με… μεράκι να γίνει πρωθυπουργός μεγάλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης»

«Με… μεράκι να γίνει πρωθυπουργός μεγάλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης»

Τι αποκάλυψε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των εκλογών για ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζεται το «γαϊτανάκι» γύρω από τον Στέφανο Κασσελάκη, που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και να οδηγηθεί στον β’ γύρο με τη δεύτερη σε ψήφους Έφη Αχτσιόγλου. Πέρα από το πραγματικό αντικείμενο που θα έπρεπε να απασχολεί τους πάντες, δηλαδή την πολιτική του πρόταση και το τι σκοπεύει να κάνει αν εκλεγεί αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γύρω από το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη έχει στηθεί ένα… πάρτι των media και προβάλλεται το κάθε τι που σχετίζεται με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πατέρας του, Θεόδωρος Κασσελάκης, έκανε για ακόμα μία φορά δηλώσεις. Αυτή τη φορά στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, όπου αποκάλυψε το… μεράκι του γιου του να γίνει πρωθυπουργός και την ταμπέλα που είχε στο γραφείο του από μικρός.

«Ο Στέφανος από μικρό παιδί είχε μία ταμπέλα στο γραφείο στο σπίτι μας κι έλεγε “χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού”. Από μικρός είχε αυτό το μεράκι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεόδωρος Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις