Ηράκλειο: Έφυγε απ' την ζωή ο Γιώργος Τσίγκος - Ήταν υποψήφιος με τον Α. Καλοκαιρινό
Ηράκλειο: Έφυγε απ' την ζωή ο Γιώργος Τσίγκος - Ήταν υποψήφιος με τον Α. Καλοκαιρινό

Ηράκλειο: Έφυγε απ' την ζωή ο Γιώργος Τσίγκος – Ήταν υποψήφιος με τον Α. Καλοκαιρινό

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, στο άκουσμα της είδησης του ξαφνικού θανάτου του Γιώργου Τσίγκου. 

Ο Γιώργος Τσίγκος "έφυγε" σε ηλικία 57 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Αλέξη Καλοκαιρινού.

Ο εκλιπών διατηρούσε καφενείο στον Κατσαμπά, ενώ παλαιότερα είχε αναμειχθεί με τα διοικητικά της ΑΕ Κατσαμπά διατελώντας πρόεδρος της ομάδας.

Ο 57χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, ταλαιπωρήθηκε από ασθένεια.

Συλλυπητήρια δήλωση Αλέξη Καλοκαιρινού για το θάνατο του Γιώργου Τσίγκου

Τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Γιώργου Τσίγκου, υποψήφιου συμβούλου με την παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη» εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός. Στο συλλυπητήριο μήνυμά του αναφέρει:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Γιώργου Τσίγκου, υποψήφιου συμβούλου με την παράταξή μας «Δικαίωμα στην Πόλη».
Ο εκλιπών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση και είχε διατελέσει Πρόεδρος του 2ου Διαμερίσματος Ηρακλείου. Είχε το πάθος και την αγωνία να προσφέρει πάντα περισσότερα στο Ηράκλειο και στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα, όπου δραστηριοποιούταν και επαγγελματικά για πολλά χρόνια. Η απώλεια του Γιώργου Τσίγκου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό καθώς ήταν ακούραστος αγωνιστής της Αυτοδιοίκησης και πάντα δίπλα στον συνάνθρώπό του.
Προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της παράταξή μας «Δικαίωμα στην Πόλη», εκφράζω στην οικογένεια και στους δικούς του ανθρώπους ειλικρινή συλλυπητήρια.».

 

 

Η κηδεία του Γιώργου Τσίγκου θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κατσαμπά.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις