Κακοκαιρία Daniel: Δραματικές ώρες για τη Θεσσαλία - Εντοπίστηκε ένας ακόμη νεκρός
Κακοκαιρία Daniel: Δραματικές ώρες για τη Θεσσαλία - Εντοπίστηκε ένας ακόμη νεκρός

Κακοκαιρία Daniel: Δραματικές ώρες για τη Θεσσαλία – Εντοπίστηκε ένας ακόμη νεκρός

Όσο περνάνε οι ώρες αποκαλύπτεται το μέγεθος της καταστροφής στη Θεσσαλία που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις πλημμύρες που προκάλεσε η φονική κακοκαιρία Daniel.

Η ανησυχία για τον Πηνειό παραμένει, μετά την υπερχείλισή του και την εκδήλωση νέων πλημμυρικών φαινομένων που οδήγησαν χθες Σάββατο σε αλλεπάλληλα μηνύματα του 112 σε οικισμούς της Λάρισας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, οι νεκροί είναι 11 και οι νεκροί είναι 6, ενώ άγνωστος παραμένει ο συνολικός αριθμός των αγνοουμένων. Οι επιχειρήσεις εντοπισμού και διάσωσης από την Πυροσβεστική είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ έχουν ξεπεράσει τις 4.000.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, συνολικά 4,250 διασώσεις – απομακρύνσεις ατόμων, που μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία, έχουν πραγματοποιηθεί από τις 7 το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου, έως τις 7 το πρωί σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Παράλληλα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 9.047 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις