Κρήτη: Τρόμος για λουόμενη – Την παρενόχλησε άγνωστος άνδρας
Κρήτη: Τρόμος για λουόμενη – Την παρενόχλησε άγνωστος άνδρας

Κρήτη: Τρόμος για λουόμενη – Την παρενόχλησε άγνωστος άνδρας

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Αντιμέτωπη με έναν εφιάλτη ήρθε νεαρή Χανιώτισσα λουόμενη στην Χρυσή Ακτή, όταν αργά το απόγευμα της Πέμπτης, άγνωστος άνδρας την παρενόχλησε ενώ κολυμπούσε.

Το περιστατικό εξιστορεί η ίδια στο zarpanews.gr με στόχο όπως σημειώνει, «ο κόσμος να έχει το νου του» καθώς ειδικά όταν είσαι μοναχικός κολυμβητής μπορεί να ελάχιστο χρόνο να σου συμβεί ο,τιδήποτε. «Ήταν περίπου 8:15 απόγευμα της Πέμπτης, την ώρα που είχε αρχίσει να σουρουπώνει και σιγά – σιγά η παραλία άδειαζε. Εγώ ήμουν μέσα στη θάλασσα και είχα απομακρυνθεί αρκετά από τη στεριά γιατί η θάλασσα στο σημείο είναι αρκετά ρηχή και χρειάζεται να πας μακριά για να κολυμπήσεις. Θυμάμαι ότι τον είδα πρώτη φορά όταν ήταν κοντά στα πράγματά μου και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν μήπως θέλει να κλέψει» εξιστορεί η κοπέλα.

Ωστόσο, όπως συνεχίζει, εκείνος, «αστραπιαία βγάζει όλα τα ρούχα του και μένει γυμνός και μετά πολύ γρήγορα ξαναβάζει ένα το κάτω μέρος, ίσως ήταν εσώρουχο τύπου μποξεράκι ή μαγιό, δεν μπόρεσα να δω. Αμέσως μετά με πάρα πολύ γρήγορες κινήσεις μπαίνει στη θάλασσα και αρχίζει να κολυμπάει προς το μέρος μου. Εγώ άλλαζα κατεύθυνση κι αυτός με ακολουθούσε. Κολύμπησα προς τη μεριά ενός μοναδικού κολυμβητή που υπήρχε, ο οποίος όμως δεν είχε αντιληφθεί τι γινόταν γιατί έκανε ελεύθερο κολύμπι, έβαζε το κεφάλι μέσα. Ξεκίνησα να βγαίνω κι αυτός συνέχισε να με ακολουθεί. Στο τέλος μάλιστα μου μίλησε και με ρώτησε αν είμαι Ελληνίδα» εξηγεί.

Τελικά το περιστατικό έληξε εκεί καθώς κατάφερε να βγει και να απομακρυνθεί ενώ στη συνέχεια την πλησίασε και ένα ζευγάρι που ήταν στην παραλία και της είπαν ότι είχαν δει όλο το περιστατικό και ότι ήταν σε ετοιμότητα να επέμβουν αν χρειαζόταν ή να καλέσουν την αστυνομία.

Όπως είναι φυσικό, το περιστατικό την φόβισε πάρα πολύ, παρότι όπως εξηγεί, πηγαίνει συχνά για μπάνιο μόνη και στην συγκεκριμένη παραλία αλλά και αλλού. «Ο κόσμος πρέπει να έχει το νου του και ειδικά οι μοναχικοί κολυμβητές» σημειώνει.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις