Στις εκκλησίες Αγίου Ιωάννη Χωστού και Κνωσού ο Μ. Καραμαλάκης
Στις εκκλησίες Αγίου Ιωάννη Χωστού και Κνωσού ο Μ. Καραμαλάκης

Στις εκκλησίες Αγίου Ιωάννη Χωστού και Κνωσού ο Μ. Καραμαλάκης

ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ 2023

Στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Κνωσού στη Θεία Λειτουργία, Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου και την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Χωστού, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 29 Αυγούστου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στη Θεία Λειτουργία.

Σε αυτή τη σημαντική ημέρα, που η Εκκλησία τιμά τη μνήμη της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής, του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού, ο κ. Καραμαλάκης συνοδευόμενος από Υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τους κατοίκους της περιοχής όσο και με φορείς, με φόντο τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να του ευχηθούν «καλή επιτυχία». 

Μάλιστα, ο κ. Καραμαλάκης δήλωσε: «Είναι μια σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία, καθώς τιμάται η μνήμη της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής, του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού τιμά σήμερα, 29 Αυγούστου. Ο Άγιος να μας δίνει κουράγιο και υπομονή για ό,τι έρχεται στο δρόμο μας. Χρόνια πολλά σε όλους!»

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις