Από χαντάκι βάθους 10 μέτρων απεγκλωβίστηκε οδηγός στην Παλαιόχωρα (pics)
Από χαντάκι βάθους 10 μέτρων απεγκλωβίστηκε οδηγός στην Παλαιόχωρα (pics)

Από χαντάκι βάθους 10 μέτρων απεγκλωβίστηκε οδηγός στην Παλαιόχωρα (pics)

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε για τον απεγκλωβισμό μιας 52χρονη οδηγού στην Παλαιόχωρα - Drone κατάφερε να εντοπίσει το σημείο που βρισκόταν η γυναίκα - Φωτογραφίες

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Μετά από πολύωρες έρευνες η πυροσβεστική υπηρεσία κατάφερε να εντοπίσει και να απεγκλωβίσει μια 52χρονη γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί σε χαντάκι στο χωριό Φλώρια του δήμου Καντάνου Σελίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 52χρονη εγκλωβίστηκε μετά από τροχαίο ατύχημα το οποίο σημειώθηκε υπό άγνωστες συνθήκες λίγο μετά τα μεσάνυχτα με την ίδια να καλεί αμέσως σε βοήθεια.

Στο σημείο μετέβη η πυροσβεστική υπηρεσία με 4 οχήματα και 15 πυροσβέστες από την πυροσβεστική υπηρεσία Κισσάμου, το πυροσβεστικό κλιμάκιο Κανδάνου ενώ στις έρευνες συμμετείχε και η ομάδα «Ίκαρος» Χανίων. Παράλληλα στις έρευνες για τον εντοπισμό της οδηγού συμμετείχε και drone.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σημείο είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της 52χρονης καθώς δεν μπορούσε να διευκρινιστεί το ακριβές σημείο που είχε εγκλωβιστεί, με το drone να την εντοπίζει νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο επαρχιακό δρόμο Κισσάμου Παλαιόχωρας κοντά στο χωριό Φλώρια.

Η επιχείρηση διήρκησε αρκετές ώρες ενώ λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Δευτέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν με επιτυχία να απεγκλωβίσουν την 52χρονη και να την παραδώσουν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε μεταβεί στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 52χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με τη ζωή της να μην βρίσκεται σε κίνδυνο.

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις