Αλέξης Κούγιας για πυροβολισμό στην Κρήτη: «Ο 29χρονος έχει αρχίσει και διηγείται πράγματα» (vid)

Tο θύμα έχει αρχίσει να συνέρχεται και περιγράφει στους γονείς του τι ακριβώς συνέβη και πώς μια εγκληματική ομάδα τουλάχιστον 5 ατόμων προσπάθησε να του αφαιρέσει τη ζωή, σύμφωνα με τον κ. Κούγια.

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως σύμφωνα με την πλευρά του θύματος από τη Μεσαρά, καθώς αμφισβητεί τα όσα ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος για το πώς έγινε το περιστατικό μετά από τα βίντεο ντοκουμέντα που αποκάλυψε το LIVE NEWS.

Όσο η κατάσταση της υγείας του 29χρονου βελτιώνεται μέρα με τη μέρα αρχίζει να περιγράφει τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου και να σκιαγραφεί τουλάχιστον άλλα 5 πρόσωπα που ήταν παρόντες σύμφωνα με τον ίδιο.

«Το παιδί άρχισε να συνέρχεται και τώρα άρχισε να μιλάει κανονικά και αυτό που μετέφερε είναι ότι ο δράστης δεν είναι ένας, είναι τουλάχιστον πέντε. Εμείς θα ζητήσουμε να επεκταθεί η ποινική δίωξη και σε άλλα πρόσωπα», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

O Αλέξης Κούγιας ανέφερε επίσης: «Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα παιδί στη ΜΕΘ με μία σφαίρα σφηνωμένη στον εγκέφαλο. Η οικογένεια του θύματος και το ίδιο το θύμα δεν γνωρίζουν το περιεχόμενο της δικογραφίας».

Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Όταν απολογηθεί ο κατηγορούμενος μετά θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας. Επομένως οι μόνοι που έχουν την δικογραφία και δυστυχώς κάνουν επιλογή στοιχείων για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αν μπορούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις».

«Εμφανίζεται στο βίντεο το θύμα να ακολουθεί τους δράστες, αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επέλεξαν οι συνάδελφοί μου ή οικογένεια του δράστη να το δημοσιοποιήσουν. Αλλά υπάρχουν κι άλλα βίντεο», λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο 29χρονος φαίνεται να έχει αποκτήσει ξανά συνείδηση κι έχει ανακαλέσει στην μνήμη του τα γεγονότα, επιβεβαίωσε ο συνήγορος του νεαρού. «Το παιδί έχει αρχίσει και διηγείται πράγματα. Ο δράστης δεν ήταν ένας, ήταν πέντε. Τα αυτοκίνητα δεν ήταν ένα, αλλά δυο και δυστυχώς η αστυνομία δεν συνέλαβε κανέναν».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις