Σασμός Spoiler: Ο Ανδρέας Βρουλάκης θα έρθει στα χέρια με τον Μαθιό (vid)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα υποδυθεί τον οργισμένο Ανδρέα Βρουλάκη, στον Σασμό και έρχεται διψασμένος για εκδίκηση

Ο Σασμός επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στον Alpha και όλοι ανυπομονούμε για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς.

Σύμφωνα με το νέο σπόιλερ από το περιοδικό MyTV ο Βασίλης Μπισμπίκης, που θα κάνει τον Ανδρέα Βρουλάκη διψάει για εκδίκηση και πρώτος του στόχος είναι… ο Μαθιός.

Αρχικά, γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει για τον γάμο και το παιδί του Αστέρη με την Αργυρώ και ορκίζεται να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να μην επέλθει ποτέ ο σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Έπειτα, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση του Μαθιού, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αποφασίζει να τον επισκεφθεί. Βλέποντάς τον μπροστά του, η ψυχή του Ανδρέα πλημμυρίζει με ακόμη περισσότερο μίσος, αφού φέρνει στο μυαλό του την κόντρα τους, η οποία κρατάει από την παιδική τους ηλικία.

Όταν ο Μαθιός τον ρωτάει σοκαρισμένος τι γυρεύει στην Κρήτη και στο νοσοκομείο, ο Ανδρέας ξεστομίζει βαριές κουβέντες και του ζητά να κόψει όλες τις επαφές με τους Βρουλάκηδες. Ο τραυματισμένος άνδρας, στο άκουσμα των προσβολών και παρά την αδυναμία του, σηκώνεται από το κρεβάτι και οργισμένος του ζητά να φύγει αμέσως.

Η ατμόσφαιρα γίνεται γρήγορα εκρηκτική και οι δύο άνδρες δεν αργούν να έρθουν στα χέρια, αρχίζοντας να ρίχνουν γροθιές ο ένας στον άλλο. Το προσωπικό του νοσοκομείου αναστατώνεται και φτάνοντας στο δωμάτιο ζητά από τον Ανδρέα να αποχωρήσει. Ο άνδρας υποχωρεί, όμως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μάχη…

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή newsbomb.gr
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις