ΑΕΚ: Στον εισαγγελέα τρία άτομα που συνελήφθησαν έξω από την OPAP Arena
ΑΕΚ: Στον εισαγγελέα τρία άτομα που συνελήφθησαν έξω από την OPAP Arena

ΑΕΚ: Στον εισαγγελέα τρία άτομα που συνελήφθησαν έξω από την OPAP Arena

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις έξω από το γήπεδο της «Opap Arena» στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ΑΕΚ απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα τρία άτομα για διαφορετικούς λόγους ο κάθε ένας συνελήφθησαν πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έξω από την «OPAP Arena», με τους ίδιους να οδηγούνται στον εισαγγελέα, όπως γνωστοποίησε η ΕΛΑΣ με ανακοίνωση της.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής αστυνομίας αναφέρει

Συνελήφθησαν 3 άτομα πριν τον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα στη Ν. Φιλαδέλφεια
Στο πλαίσιο ασφαλούς διεξαγωγής του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο «OPAP ARENA» στη Ν. Φιλαδέλφεια, πραγματοποιήθηκαν απογευματινές και βραδινές ώρες χθες (20-8-2023) από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής -2- προσαγωγές και -3- συλλήψεις ατόμων.

Ειδικότερα, από σημεία προελέγχων και πλησίον του γηπέδου συνελήφθησαν:
17χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και περί όπλων, στην κατοχή του οποίου ανευρέθη μαχαίρι,
45χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και περί φωτοβολίδων, στην κατοχή του οποίου ανευρέθη καπνογόνο και
21χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογονων ουσιών, στην κατοχή του οποίου ανευρέθη ποσότητα κάνναβης -3,3- γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις