Θέλει να "σπάσει" την αρνητική παράδοση της πρεμιέρας ο ΟΦΗ
Θέλει να "σπάσει" την αρνητική παράδοση της πρεμιέρας ο ΟΦΗ

Θέλει να "σπάσει" την αρνητική παράδοση της πρεμιέρας ο ΟΦΗ

Την ευκαιρία να σπάσει μία αρνητική παράδοση θα έχει στην αυριανή πρεμιέρα του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας φιλοξενεί τον Άρη και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της σε μία σεζόν που ο πήχης μπαίνει ψηλά από όλους στους «ασπρόμαυρους».

Για να το πετύχει πάντως αυτό θα πρέπει να σπάσει μία αρνητική παράδοση εννιά ετών, που θέλει τον ΟΦΗ αν μην τα καταφέρνει στις πρεμιέρες. Ήταν 23 Αυγούστου του 2014 όταν ο ΟΦΗ πετύχαινε την τελευταία του νίκη σε πρεμιέρα πρωταθλήματος σε επίπεδο Super League 1. Τότε ένα γκολ του Αντώνη Πετρόπουλο στις καθυστερήσεις είχε χαρίσει τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο.

Έκτοτε, σε ότι αφορά τη μεγάλη κατηγορία, η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη. Το 2018 ο ΟΦΗ ήρθε ισόπαλος με 2-2 με τον Πανιώνιο, το 2019 έφερε με τον αυριανό του αντίπαλο, τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ένα χρόνο αργότερα ακολούθησε ισοπαλία με 1-1 με τον Παναιτωλικό, το 2021 ακόμα ένα X με τον Άρη, αυτή τη φορά χωρίς σκορ, για να έρθει η περσινή ήττα με 3-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ακόμα και σε επίπεδο χαμηλότερων κατηγοριών ο ΟΦΗ δεν τα πάει καλά με τα ξεκινήματα, καθώς το 2015 ηττήθηκε με 2-0 από τον Εθνικό για τη Γ' Εθνική, ενώ το 2016 έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά. Μοναδική εξαίρεση το 2017 όταν και και επιβλήθηκε στις Σέρρες του Πανσερραϊκού.

Μένει να φανεί αν ήρθε η ώρα να μπει τέλος σε μία άσχημη παράδοση, σε ένα «Γεντί Κουλέ» που αναμένεται καυτό!

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις