Νέες πτήσεις και επιπλέον 11.000 θέσεις του ομίλου Jet2 για Κρήτη και Ρόδο το Νοέμβριο 2024
Νέες πτήσεις και επιπλέον 11.000 θέσεις του ομίλου Jet2 για Κρήτη και Ρόδο το Νοέμβριο 2024

Νέες πτήσεις και επιπλέον 11.000 θέσεις του ομίλου Jet2 για Κρήτη και Ρόδο το Νοέμβριο 2024

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Πιο αναλυτικά, η Jet2.com και η Jet2holidays ανταποκρίθηκαν στην έντονη ζήτηση από πελάτες που επιθυμούν να απολαύσουν τον ελληνικό ήλιο αργότερα στη σεζόν, προσθέτοντας περισσότερες πτήσεις και διακοπές στην Κρήτη (Ηράκλειο) και τη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2024.

Η κορυφαία αεροπορική εταιρεία αναψυχής και ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου ανταποκρίθηκαν γρήγορα στη ζήτηση των Βρετανών παραθεριστών, προσθέτοντας πάνω από 11.000 επιπλέον θέσεις για την Κρήτη (Ηράκλειο) και τη Ρόδο από εννέα βρετανικές βάσεις (τα αεροδρόμια Belfast International, Birmingham, Bristol, East Midlands, Leeds Bradford, Liverpool John Lennon, Manchester, Newcastle International και London Stansted).

Με τους πελάτες να επιθυμούν να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων και να κλειδώσουν τις πολυπόθητες διακοπές τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και αργότερα μέσα στη χρονιά, η ανακοίνωση αυτή τους δίνει ακόμη περισσότερες επιλογές.

Η προσθήκη αυτών των νέων πτήσεων σημαίνει ότι η Jet2.com και η Jet2holidays κινήθηκαν γρήγορα για να δώσουν στους πελάτες τους περισσότερες ευκαιρίες για να πάρουν ένα κομμάτι ήλιο αργότερα μέσα στη σεζόν και ανταποκρίθηκαν στην ισχυρή ζήτηση που βλέπουν για τις βραβευμένες πτήσεις και τα πακέτα διακοπών τους με προστασία ATOL.

Οι νέες πτήσεις που προστέθηκαν είναι οι εξής:

Κρήτη έξτρα πτήσεις, Μπέλφαστ International, Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ, East Midlands, Leeds Bradford, Λίβερπουλ John Lennon, Μάντσεστερ, Newcastle International και London Stansted από τις 3 έως τις 9 Νοεμβρίου 2024, που σημαίνει επέκταση για το ελληνικό νησί μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος TUI όλα τα τελευταία χρόνια έχει πτήσεις μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου τουλάχιστον, τόσο από Βρετανία, όσο και από Γερμανία.

Ρόδος,  εισάγονται νέες επιπλέον πτήσεις από τις 3 έως τις 9 Νοεμβρίου 2024, από Belfast International, Birmingham, Bristol, East Midlands, Leeds Bradford, Liverpool John Lennon, Manchester, Newcastle International και London Stansted. Ως αποτέλεσμα, αυτό σημαίνει ότι η Jet2.com και η Jet2holidays παρατείνουν τη σεζόν στη Ρόδο έως τις αρχές Νοεμβρίου.

Εκτός από τις πτήσεις που πραγματοποιούνται αργότερα στη σεζόν, μια επιλογή από φανταστικά ξενοδοχεία είναι τώρα έτοιμα για κράτηση στην Κρήτη (Ηράκλειο) και τη Ρόδο στις αρχές Νοεμβρίου.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε: “Συνεχίζει να υπάρχει τεράστια ζήτηση για το Καλοκαίρι 24 από τους Βρετανούς παραθεριστές, οι οποίοι δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από το να φύγουν στη λιακάδα και να απολαύσουν τις καλοπληρωμένες διακοπές τους. Όπως πάντα, ακούμε τι λένε οι πελάτες και αντιδρούμε ανάλογα, ώστε να τους παρέχουμε τις επιλογές διακοπών που επιθυμούν. Η επέκταση της περιόδου σε αυτούς τους δύο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς σημαίνει ότι κάνουμε ακριβώς αυτό: δίνουμε στους πελάτες μας περισσότερες ευκαιρίες να φύγουν και να απολαύσουν τις πολυπόθητες διακοπές τους αργότερα μέσα στην περίοδο. Ως αποτέλεσμα της διαβεβαίωσης που λαμβάνουν οι πελάτες από τις βραβευμένες πτήσεις μας και τα προστατευμένα πακέτα διακοπών ATOL, θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στη ζήτηση που παρατηρούμε, ώστε να μπορούμε να μεταφέρουμε ακόμη περισσότερους πελάτες από τα βροχερά νησιά μας στα αγαπημένα τους hotspots διακοπών”.

Πηγή: money-tourism.gr
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις