Θα έμπαινε στο πλοίο με τις τσέπες γεμάτες «φιξάκια» κοκαΐνης

Λίγο πριν φτάσει στο λιμάνι της Κυλλήνης, όπου επρόκειτο να επιβιβαστεί στο πλοίο με προορισμό τη Ζάκυνθο ένας 28χρονος από την Αθήνα, είδε να γίνονται συντρίμμια τα σχέδιά του για καλοκαιρινές διακοπές με τα έξοδά του να καλύπτονται από την διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Ηλείας που είχαν στήσει μπλόκο για ελέγχους στο ύψος της Διασποράς, στην επαρχιακή οδό Ανδραβίδας- Κυλλήνης, σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε και έκαναν έρευνα με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν τα 19 "φιξάκια" με κοκαΐνη συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων που μετέφερε. Ο 28χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, που του άσκησε δίωξη για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Θα πωλούσε κοκαΐνη σε χρήστες

Η αξιοποίηση στοιχείων που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για διακίνηση κοκαΐνης από έναν Έλληνα στη Μυτιλήνη, τον εντόπισαν σε μια περιοχή της πόλης και τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν. Πάνω του, βρήκαν μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 22 γραμμαρίων, την οποία προόριζε για πώληση και κατασχέθηκε μαζί με το κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, όπου του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή protothema.gr
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις