Δημόσια διαβούλευση για τα κυκλοφοριακά ζητήματα στο Ηράκλειο
Δημόσια διαβούλευση για τα κυκλοφοριακά ζητήματα στο Ηράκλειο

Δημόσια διαβούλευση για τα κυκλοφοριακά ζητήματα στο Ηράκλειο

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, σε συνεδρίασή της την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023, αποφάσισε ομόφωνα να θέσει δημόσια διαβούλευση δέκα ημερών προς τους ενδιαφερόμενους πολίτες τα παρακάτω θέματα :

Θέμα 1ο : Β’ στάδιο της μελέτης με τίτλο: «Αναθεώρηση της κυκλοφοριακής μελέτης παλιάς  πόλης.

Θέμα 2ο : Απάντηση στην εξέταση του από 12-12-2022 αιτήματός σχετικά με τη διέλευση τουριστικού τραίνου από τη Λ. Κνωσού.

Θέμα 3ο : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς 62 Μαρτύρων- ΕΟ Ηρακλείου Μοιρών – Ιασίου στην περιοχή Ξεροπόταμος – Γιόφυρο.

Θέμα 4ο : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Ν. Αλικαρνασσού για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και την αποκατάσταση ζητημάτων κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων.

Θέμα 5ο : Ρυθμίσεις ενίσχυσης οδικής ασφάλειας περιφερειακά των σχολείων 5ο Δημοτικό  & 53o  Νηπιαγωγείο στην περιοχή Μπεντεβή.

Θέμα 6ο : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για βελτίωση προσπελασιμότητας και οδικής ασφάλειας πλησίον και πέριξ της οδού Ερμή στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, Δήμος Ηρακλείου.

Θέμα 7ο : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο της Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου με την οδό Αχαιών.

Θέμα 8ο : Δημιουργία θέσης φορτοεκφόρτωσης επί της Λεωφ. Κνωσσού 20.

Θέμα 9ο : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της οδού Μονής Οδηγήτριας, περιοχή κέντρο.

Θέμα 10ο : Παραχώρηση δύο (2) θέσεων στάθμευσης οχημάτων για τον Υπουργό Ανάπτυξης& Τροφίμων και μεταφορά 2 θέσεων ΑΜΕΑ επί της οδού Στέφανου Ξανθουδίδου.

Θέμα 11ο : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους οικισμούς Κεράσια και Αυγενική του Δ. Ηρακλείου για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Ενίσχυση οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης στο οδικό δίκτυο.

Για ενστάσεις – παρατηρήσεις στο poiotita@heraklion.gr  2813 409429

Για διευκρινήσεις σχετικά με το πρακτικό κυκλοφορίας στο hereti-p@heraklion.gr  2813 409886

Δείτε το πρακτικό της Επιτροπής Κυκλοφορίας και την απόφαση εδώ: https://www.heraklion.gr/municipality/deliberation/praktiko3-kykloforias-11082023.html

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις