Χανιά: Απολογούνται οι 9 κατηγορούμενοι της υπόθεσης παράνομων γεννήσεων (pics)
Χανιά: Απολογούνται οι 9 κατηγορούμενοι της υπόθεσης παράνομων γεννήσεων (pics)

Χανιά: Απολογούνται οι 9 κατηγορούμενοι της υπόθεσης παράνομων γεννήσεων (pics)

Κύμα συμπαράστασης πολιτών στα δικαστήρια Χανίων στο πλευρό του γυναικολόγου - Οι απολογίες ξεκίνησαν με τον γυναικολόγο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση - Σε βάρος των 9 κατηγορουμένων έχει σχηματιστεί μια ογκώδης δικογραφία

Το κατώφλι της εισαγγελέα Χανίων και του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα οι 9 κατηγορούμενοι της υπόθεσης παράνομων υιοθεσιών και εμπορίας βρεφών στα Χανιά.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το πρωί με πρώτος να απολογείται ο γυναικολόγος ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία φέρεται να ήταν και ο εγκέφαλος του κυκλώματος. Η διαδικασία αναμένεται να είναι μαραθώνια ενώ έντονη είναι η αστυνομική παρουσία στα δικαστήρια Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι οι 9 κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για σήμερα μετά από μια πολύωρη διαδικασία που διήρκησε έως τα ξημέρωμα της Πέμπτης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. αφορά τα αδικήματα  της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, εμπορία ανθρώπων, μεσολάβηση σε υιοθεσία ανηλίκου κατ’ επάγγελμα, παραβάσεις του νόμου περί εφαρμογής της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, πλαστογραφία, διατάραξη οικογενειακής τάξης, απάτη, σωματική βλάβη, παράβαση της νομοθεσίας για ναρκωτικά

Από νωρίς το πρωί βρίσκονται στα δικαστήρια πολίτες για να δηλώσουν την υποστήριξη και τη συμπαράσταση τους στον γιατρό ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις