Κρήτη: Νέα χρηματική απάτη - Του έταξαν market pass και του πήραν σχεδόν 5.000 ευρώ
Κρήτη: Νέα χρηματική απάτη - Του έταξαν market pass και του πήραν σχεδόν 5.000 ευρώ

Κρήτη: Νέα χρηματική απάτη – Του έταξαν market pass και του πήραν σχεδόν 5.000 ευρώ

Δεν έχουν τελειωμό οι εξαπατήσεις που γίνονται με την μέθοδο του δήθεν λογιστή ο οποίος υπόσχεται «λαγούς με πετραχήλια» στα υποψήφια θύματα.

Μια τέτοια περίπτωση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισάμου, όταν το μεσημέρι της Πέμπτης 10/8 άγνωστος τηλεφώνησε σε 40χρονο Κισαμίτη και αφού συστήθηκε ως λογιστής του με το πρόσχημα της καταβολής επιδόματος «MARKET PASS» του ζήτησε να μεταβεί σε ΑΤΜ για να κάνει κάποιες διαδικασίες.

Εκεί ο 40χρονος ακολουθώντας τις οδηγίες του υποτιθέμενου «λογιστή» πραγματοποίησε συναλλαγές αλλά με αποτέλεσμα να δει να κάνουν «φτερά» από τον λογαριασμό του 4.902 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία δύο γυναικών – μια από το Ηράκλειο και μια από την Σαλαμίνα – που ήταν δικαιούχοι των τραπεζικών λογαριασμών.

Άμεσα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο γυναίκες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Ασφάλειας Σαλαμίνας αντίστοιχα.

Επιπλέον ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο υποτιθέμενος «λογιστής».

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις