Νέα Φιλαδέλφεια: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ τα κινητά των συλληφθέντων - Ψάχνουν επικοινωνίες με εγχώριους χούλιγκαν
Νέα Φιλαδέλφεια: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ τα κινητά των συλληφθέντων - Ψάχνουν επικοινωνίες με εγχώριους χούλιγκαν

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ τα κινητά των συλληφθέντων – Ψάχνουν επικοινωνίες με εγχώριους χούλιγκαν

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι με δεδομένο το γεγονός πως στα social media είχαν υπάρξει αναρτήσεις για την επερχόμενη άφιξη των Κροατών χούλιγκανς, είναι πολύ πιθανό οπαδοί ελληνικής ομάδας να είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με του οπαδούς της Ντιναμό

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που διεξάγουν την έρευνα για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων καθώς είναι αυτά που ίσως βοηθήσουν τις Αρχές να φθάσουν στα ίχνη του δολοφόνου.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν ότι με δεδομένο το γεγονός πως στα social media είχαν υπάρξει αναρτήσεις για την επερχόμενη άφιξη των Κροατών χούλιγκανς, είναι πολύ πιθανό οπαδοί ελληνικής ομάδας να είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με του οπαδούς της Ντιναμό.

«Πρόκειται για αδελφοποιημένους οπαδούς, έτσι θα αναλυθούν οι κλήσεις που έχουν γίνει προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ελλήνων και ξένων χούλιγκανς. Στα social media υπήρχαν αναρτήσεις για την άφιξη τους. Πιθανόν να υπήρξε και επικοινωνία για την οργάνωση της καθόδου τους και την μετέπειτα επίθεση. Οι κλήσεις μπορεί να βιοηθήσουν στον εντοπισμό του ενόχου» ανέφεραν οι ίδιες πηγές χαρακτηριστικά.

Παράλληλα με αγωνία αναμένουν οι αστυνομικοί και τα αποτελέσματα από τους ελέγχους γενετικού υλικού που πρόκειται να διεξαχθούν καθώς το DNA είναι πιθανό να «δείξει» τον δράστη του εγκλήματος.

«Το βασικό είναι να βρεθεί το όπλο του εγκλήματος ή δείγματα DNA κοντά στην πληγή και σε συνδυασμό με μαρτυρίες να προκύψει η ταυτότητα του ατόμου που έκανε το έγκλημα» επισήμαναν σχετικά αστυνομικές πηγές.

Πάντως οι Κροάτες που συνελήφθησαν και σήμερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, φέρονται κατά την κράτηση τους να κράτησαν ως επί των πλείστων το στόμα τους κλειστό, με κάποιους από αυτούς να υποστηρίζουν ότι δεν ήρθαν στην Αθήνα για να προκαλέσουν επεισόδια, αλλά για να στηρίξουν ψυχολογικά την ομάδα τους και να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις καφετέριες.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή protothema.gr
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις