ΠΑΣΟΚ για "16ωρο": Η κυβέρνηση δεν επιδιώκει τη βελτίωση των όρων εργασίας των μισθωτών, αλλά την εντατικοποίησή τους...
ΠΑΣΟΚ για "16ωρο": Η κυβέρνηση δεν επιδιώκει τη βελτίωση των όρων εργασίας των μισθωτών, αλλά την εντατικοποίησή τους...

ΠΑΣΟΚ για "16ωρο": Η κυβέρνηση δεν επιδιώκει τη βελτίωση των όρων εργασίας των μισθωτών, αλλά την εντατικοποίησή τους…

Κοινή Δήλωση Γιώργου Μουλκιώτη, υπεύθυνου ΚΤΕ Εργασίας και Μιχάλη Καλαντζόπουλου, Γραμματέα Τομέα Εργασίας ΠΑΣΟΚ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Οι χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, Α. Γεωργιάδη δημιούργησαν αλγεινή εντύπωση στη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων.

Και μόνο το γεγονός ότι η πρώτη συζήτηση που άνοιξε ο νέος υπουργός Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, δεν επιδιώκει τη βελτίωση των όρων εργασίας των μισθωτών, αλλά την εντατικοποίησή τους, είναι σαφής οπισθοχώρηση από τον σχετικό διάλογο που εξελίσσεται σε εθνικό επίπεδο αλλά και από τις πραγματικές απαιτήσεις των εργαζομένων.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ωστόσο δεν πρόκειται να ξεκινήσει μια άναρχη συζήτηση με δηλώσεις και διαρροών, που αλλάζουν από το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Περιμένουμε το σχετικό σχέδιο νόμου ώστε να τοποθετηθούμε ολοκληρωμένα με γνώμονα τα πραγματικά συμφέροντα των εργαζομένων και των προϊόντων.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής υπερασπίζεται στην πράξη της ουσιαστικής βελτίωσης της ποιότητας εργασίας και της ζωής της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Σχέδια που πλήττουν αυτήν τη σταθερή θέση μας, θα βρούμε απέναντι.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις