Η Γη της Ελιάς: Πότε επιστρέφει η σειρά – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν στα νέα επεισόδια

Είναι από τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών… Μία επιτυχία που μεταφράζεται σε εκατομμύρια τηλεθεατές και νούμερα που «χτυπούν» κόκκινο στους πίνακες της Nielsen. «Η Γη της Ελιάς» θα επιστρέψει, στη συχνότητα του MEGA, στα μέσα Σεπτεμβρίου και οι ανατροπές θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές συνεχίζουν ακάθεκτοι, μετά την αποχώρηση της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη. Άντζελα Γκερέκου, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Τάσος Ιορδανίδης, Ιφιγένεια Τζόλα, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Δώρα Χρυσικού, Μάξιμος Μουμούρης, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, θα συζητηθούν ξανά πολύ με τους ήρωές τους και τις εξελίξεις τους.

Στο καστ θα προστεθούν νέα πρόσωπα, μία εκ των οποίων η ηθοποιός (το όνομά της δεν έχει γίνει γνωστό) που θα ενσαρκώσει την κόρη της Ιουλίας και του Στάθη.

Στα νέα επεισόδια, η Χάιδω δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις δύσκολες στιγμές με τη νύφη της-τη Βασιλική. Πιστεύει πως κάποιος την έχει βάλει στο μάτι και πως δεν θα ησυχάσει μέχρι να πάρει εκδίκηση. Ετσι, αποφασίζει να μιλήσει στον Λυκούργο, μιας και του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, αποκαλύπτοντας τον φόνο που έχει κάνει. Εκείνος, μόλις τα μαθαίνει, καταρρέει. Από τη μία, δεν θέλει να παραδώσει τη Χάιδω στην Αστυνομία, ενώ, από την άλλη, σκέφτεται πως, αν μείνει σιωπηλός, θα καλύψει ένα έγκλημα.

Την ίδια ώρα, το κοινό έχει μείνει με την απορία σχετικά με το τι έχει συμβεί στη δεξίωση του Ισίδωρου όπου ακούστηκαν πυροβολισμοί. Όπως έχει διαρρεύσει, κάποιος θα μείνει ανάπηρος ύστερα από αυτήν την αιματηρή επίθεση. Ο Ισίδωρος θα πάρει το όπλο και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την οικογένειά του και τους καλεσμένους του. Δυστυχώς, δεν θα τα καταφέρει. Η κατάσταση θα βγει πολύ σύντομα εκτός ελέγχου.

Ο Κουράκος δέχεται ένα ακόμη πλήγμα στην καριέρα του, ενώ όλοι συνεχίζουν να συζητούν για τον διαλυμένο γάμο του με την Ευτυχία, αλλά και την απόφασή του να μην πει την αλήθεια στο Αστυνομικό Τμήμα για τον φόνο που έχει κάνει η πρώην αγαπημένη του. Να σημειωθεί ότι η Ιφιγένεια Πιερίδου, ίσως εμφανιστεί ως «ανάμνηση» σε κάποια επεισόδια καθώς και αυτή αποχώρησε.

Όσον αφορά στη Μαρίνα, θα περάσει τραγικές στιγμές. Οι ανησυχίες της ίδιας και του Μάνου, τελικά, θα επαληθευτούν. Το μωρό τους πάσχει από το σύνδρομο Εντουαρντς. Η Μαρίνα, ενώ διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, νιώθει κάποια στιγμή έντονους πόνους. Ο Μάνος τη μεταφέρει στο νοσοκομείο κι εκεί οι γιατροί ανακαλύπτουν ότι το μωρό της έχει πεθάνει. Αμέσως οι γιατροί τη βάζουν στο χειρουργείο και της αφαιρούν το νεκρό έμβρυο.

Πολλές θα είναι οι αποκαλύψεις για τον Δημοσθένη. Αν και στα πρώτα επεισόδια θα τον δούμε να δρα ανενόχλητος, σύντομα η Δήμητρα με τη βοήθεια της Ασπασίας θα καταλάβουν τι συμβαίνει και θα τον καταστρέψουν.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή newsbomb.gr
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις