Στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο πρόεδρος και μέλη της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου
Στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο πρόεδρος και μέλη της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου

Στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο πρόεδρος και μέλη της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, είχαν συνάντηση σήμερα ο πρόεδρος Βαγγέλης Καρκανάκης  και μέλη της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Όπως έχει τονίσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπός δικός του και της Νέας Δημοκρατίας, δεν είναι να αποκομίσει κομματικά οφέλη από τις αυτοδιοικητικές κάλπες. 

Η χώρα έχει μια ισχυρή κυβέρνηση, δεν χρειάζεται επιβεβαίωση της λαϊκής εντολής. Υπάρχει νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή τετραετίας από τις πρόσφατες εθνικές εκλογές στις οποίες οι πολίτες τίμησαν τη ΝΔ με ποσοστό υψηλότερο ποσοστό από του 2019. 

Στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου, προτεραιότητα είναι ένας Περιφερειάρχης ο οποίος ξέρει να λύνει προβλήματα, ο οποίος δεν τα μεταθέτει στο μέλλον, ο οποίος ξέρει να προγραμματίζει, να συνεργάζεται, να συνενώνει  και να υλοποιεί πολιτικές οι οποίες τελικά θα είναι προς όφελος όλων.

Οι Περιφερειάρχες είναι φυσικοί συνεργάτες της κυβέρνησης στη δρομολόγηση πολλών σημαντικών πολιτικών με αναπτυξιακό και κοινωνικό αποτύπωμα. Πολιτικές που πρέπει να υλοποιηθούν από την Περιφέρεια, με τους σημαντικούς πόρους που αυτή η κυβέρνηση κατάφερε και εξασφάλισε για την Περιφέρεια, με αυξημένους πόρους από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) τα οποία  θα κληθεί να διαχειριστεί ο επόμενος Περιφερειάρχης, πάντα σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση α’ βαθμού. 

Είναι πολύ σημαντικό για την κυβέρνηση, να μπορεί να έχει Περιφερειάρχες οι οποίοι ενστερνίζονται ακριβώς αυτό το όραμα της και με τους οποίους θα μπορεί να συνεργαστεί αποτελεσματικά.

Αυτά τα χαρακτηριστικά διαθέτει ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και για αυτόν τον λόγο, η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να στηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του στην περιφέρεια Κρήτης. 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις