Σπαρτιάτες: Προσωρινή «ανακωχή» μέχρι το τέλος Αυγούστου αποφάσισαν οι βουλευτές
Σπαρτιάτες: Προσωρινή «ανακωχή» μέχρι το τέλος Αυγούστου αποφάσισαν οι βουλευτές

Σπαρτιάτες: Προσωρινή «ανακωχή» μέχρι το τέλος Αυγούστου αποφάσισαν οι βουλευτές

Η συνεδρίαση της ΚΟ των «Σπαρτιατών» έγινε με απουσίες, καθώς βουλευτές του κόμματος βρίσκονται στην επαρχία – Συνάντηση Στίγκα με τον εκπρόσωπο Τύπου και τον Γραμματέα του κόμματος – Τι θα γίνει με το συνέδριο

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Μια άνω τελεία στην εσωκομματική ένταση επιθυμούν να βάλουν ο Βασίλης Στίγκας και οι βουλευτές των Σπαρτιατών. Η σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας δεν έγινε στην πλήρη σύνθεση της, διότι οι βουλευτές του κόμματος βρίσκονται στην επαρχία.

Όμως ο πρόεδρος των Σπαρτιατών συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο Τύπου και βουλευτή, Χάρη Κατσιβαρδά αλλά και τον γραμματέα της ΚΟ, Ιωάννη Δημητροκάλλη στο γραφείο του στην Βουλή, προκειμένου να λύσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Η συνάντηση διήρκησε περίπου μισή ώρα και όπως σημειώνουν πηγές των Σπαρτιατών δεν λήφθηκε κάποια απόφαση.

Οι δύο πλευρές εμφανίζονται να θέλουν να βάλουν «νερό στο κρασί τους» και υποστηρίζουν ότι έλυσαν όλες τις διαφορές τους, σε καλό και ήρεμο κλίμα. Νεότερες εξελίξεις θα υπάρξουν προς το τέλος του Αυγούστου, όταν θα ξαναρχίσουν οι εργασίες της Βουλής και τότε θα συγκληθεί εκ νέου η κοινοβουλευτική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα θέματα που τέθηκε είναι το συνέδριο του κόμματος. Ο κ. Στίγκας, μιλώντας σε δημοσιογράφους για το συνέδριο είπε ότι «δεν είναι του παρόντος, προσπαθούμε να λύσουμε άλλα προβλήματα, παρά ένα συνέδριο που δεν θα μας προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο». Όπως διαφάνηκε, σήμερα συμφωνήθηκε να μετατεθούν όλες οι συζητήσεις προς το τέλος του Αυγούστου, ειδικότερα το θέμα του συνεδρίου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή protothema.gr
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις